Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Čech Tomáš (26) zmizel v Itálii: Někdo ho unesl, bojí se přítelkyně Pavla

Autor: zš, ht, lm - 
27. května 2018
12:36

Už osmým dnem pátrá rodina a přátelé po Tomášovi Bímovi (26), který záhadně zmizel v Itálii. Mladík si tam vydělával jako svářeč a doma v Ústí nad Labem na něj čekala jeho přítelkyně a syn.

Tomáš se naposledy spojil se svou partnerkou Pavlou v noci ze soboty na neděli, kdy navštívil jeden z barů na severu Itálie. „Byl v městečku Piedimulera. Zašel si do baru a posílal mi fotky. Ozval se v neděli před půl druhou ráno, že jde domů,“ popisuje Pavla deníku Aha!.

Když se přítelkyni druhý den neozval, zkoušela mu volat. Tomáš ale telefon nebral. „V půl páté ho zvedl nějaký Ital. Řekl něco italsky a zavěsil. A telefon vypnul,“ říká.

Po Tomášovi se slehla zem a jeho šéf našel pouze jeho kolo před barem. Pavla proto po partnerovi nechala vyhlásit pátrání italskou policií. „Poslední pachová stopa vedla od baru pět kilometrů daleko. Úplně jinam, než bydlel. Dovedla je do fabriky ke kanálu. Tam končí,“ zoufá si Pavla a obává se, že Tomáše někdo nabral do auta a někam odvezl. Pátrání po milovaném partnerovi nevzdá a vzkazuje mu: „Moc tě miluji! A náš syn na tebe čeká!“

Podivné je i to, že podle rodiny z Tomášova účtu nezmizely žádné peníze, sám proto nejspíš neodešel. „Mohu potvrdit, že v Itálii zmizel Čech, kterému je 26 let. Jeho rodina už byla v Itálii vypovídat na policii a je v kontaktu s českou konzulkou,“ uvedla mluvčí ministerstva zahraničí Michaela Lagronová.

sachmat ( 27. května 2018 14:10 )

Chybějí podstatné info., jako místo ubytování, event. spolubydlící atd. Domnívám se, že nikdo z domácích neměl konkrétní důvod ho unášet. Tudíž se bez pochyby najde živ a zdráv.

Jan Sikyna ( 27. května 2018 14:07 )

VinzenzoM.ty jsi fakt debil k pohledání cvok!Na neštěstí rodiny - myslíš že tvé plácání je zábavné? Ubožáku .....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání