Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Podivná smrt bitcoinového miliardáře: Zemřel na odvykačce, za heroin dal měsíčně 2 miliony

Autor: dce - 
18. dubna 2018
19:00

Matthew Mellon (†53) patřil mezi známá jména amerického podnikání. Své miliony dokázal přeměnit nákupem bitcoinů v miliardy. Nic mu to ale nebylo platné proti jeho ničivé závislosti na heroinu. Měsíčně za drogy zaplatil i dva miliony korun. V pondělí zemřel náhle během odvykačky v Mexiku.

Mellon se poprvé proslavil jako manžel zakladatelky značky Jimmy Choo Tamary Mellon. Poznali se na skupině anonymních alkoholiků. Manželství ale nevydrželo. Matthew Mellon ale dokázal i při značných problémech se závislostmi vystavět slušné bohatství nákupem a prodejem kryptoměn.

Letos v únoru dokonce proměnil svém miliony v miliardy, když nakoupil bitcoiny. Peněz si ale moc neužil... Už dlouhé roky byl závislý na OxyContinu, lécích na bolest, které mají stejné účinky jako heroin.

Za léky platil i v přepočtu 2 miliony korun měsíčně. Spořádal tak i 80 pilulek během pár týdnů. „Předepisovali mi je, jako by to byly lentilky,“ vinil ze své závislosti Mellon lékaře. Nakonec skončil v odvykacím centru v Mexiku. Právě zde náhle zemřel.

Přesnou příčinu rodina zatím nezveřejnila. Po miliardáři tak zbyly tři děti a manželka Nicole.

pajato73 ( 19. dubna 2018 12:25 )

asi ho nechala zprovodit ze sveta manzelka, aby mela konecne klidek od zavislaka...Mexiko je pro to prece zname....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání