Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nechvalně proslulá incestní rodina Coltových: Sebrali jí 12 zdeformovaných dětí

Autor: shp - 
8. dubna 2018
07:30

Osm členů nechvalně proslulé incestní rodiny bylo zatčeno policií. Strážci zákona je sebrali po náročném a šest let trvajícím vyšetřování. Zatčeni byli Coltovi z Nového Jižního Walesu, Západní i Jižní Austrálie. Obviněni byli z incestu, sexuálního zneužívání dětí a jejich zanedbávání.

Z detailů tohoto případu se zvedá žaludek. Policisté rodině Coltových sebrali celkem dvanáct dětí, z nichž některým bylo méně než 10 let. Vše zahájila zjištění, že jedna z holčiček otěhotněla, ale nikdo z rodiny nevěděl, se kterým z bratrů. Všechny děti byly zdegenerované a mají zdeformované obličeje.

Žily v naprosto otřesných podmínkách. Špinavé se válely v rozedraných postelích. Kolem nich byly nedopalky a shnilé jídlo. Jejich špínou obalené nohy dávaly tušit tomu, že chodily zcela bosé. Vůbec přitom nevěděly, k čemu je zubní kartáček nebo toaletní papír. Rodina se přitom stranila veřejnosti.

Její členové žili v odlehlých oblastech Austrálie, kde na ně byl dlouhou dobu zákon krátký. Nyní ale spadla klec. Osm členů incestní rodiny bylo obviněno ze zločinů jako zneužívání, zanedbávání a týrání. A samozřejmě z incestu. Případ Coltových je i nadále v Austrálii ostře sledován.

jiznicechy ( 8. dubna 2018 21:38 )

gabreta ( 8. dubna 2018 21:18 )

Bingo!!! Přisej ještě senát!

pupi ( 8. dubna 2018 15:58 )

Takových kolorových je plná Ostrava !!!!

arne100 ( 8. dubna 2018 13:56 )

Zdenek promluvil Ó jak je ten zdenda chytrý.To zase přišel z místní knajpy nabiflovaný.U nich v rodině se to taky děje neboť je zdenek taky poškozený hlavně hlava.

arne100 ( 8. dubna 2018 13:52 )

Obcane to by mohlo být i u tebe doma.Nejsi ty náhodou zdenek ten má taky tak blbé kecy jako ty

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání