Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Muž (54) rozmlátil byt své přítelkyně z Příbrami: Nakonec jí brutálně zabil psa!

Muž (54) rozmlátil byt své přítelkyně z Příbrami: Nakonec jí brutálně zabil psa! (ilustrační foto)
Muž (54) rozmlátil byt své přítelkyně z Příbrami: Nakonec jí brutálně zabil psa! (ilustrační foto)  (Autor: Reprofoto: facebook)
Autor: dce - 
21. března 2018
13:48

Zoufalý telefonát dostali policisté z Příbramska - žena jim nahlásila, že jí přítel v bytě zničil vybavení, a dokonce jí brutálně zabil psa!

Traumatický zážitek si v úterý prožila žena z Příbrami. Večer volala na policii s tím, že její čtyřiapadesátiletý partner jí doma způsobil velké škody. "Poničil zde elektronické zařízení a oblečení, které postříkal čistidlem. Vzniklá škoda byla předběžně stanovena na 16 tisíc korun," uvedla policejní mluvčí Monika Schindlová.

Jako by to nestačilo, muž si došlápl i na psího miláčka své partnerky - nebohé zvíře zabil. "Příčina úmrtí zvířete je předmětem šetření, bude provedena pitva znalcem příslušného oboru. Podle dosud zjištěných skutečností měl pes zemřít po zvlášť surovém nebo trýznivém způsobu týrání," dodala mluvčí.

Muže policisté zadrželi na místě, v současné době se nachází ve zdravotnickém zařízení. Za uvedené trestné činy mu hrozí až tři roky ve vězení. 

cenek ( 21. března 2018 16:44 )

A zase mu to projde, jako každýmu. Každý týden mrtvý pes nebo jiné zvíře. A pořád nic. Ku.r.a., začnete s tím už něco dělat vy slavný zákonodárci? Každý se odvolává na nějaký paragrafy, stěžovat si můžeme jak chceme a nic se neděje. Doufám že se najde Robin Hood přes zvířata a dá ponaučení všem těmhle šmejdům.

wilddog ( 21. března 2018 14:47 )

chudák pes

tobinek ( 21. března 2018 14:08 )

Další psychopat, doufám že chcípne bolestivou smrtí

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání