Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Lukáš (14) z Královéhradecka chtěl zabít kamarádku (17): Pobodal ji ze žárlivosti?

Ilustrační snímek
Ilustrační snímek  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: dce, idh - 
2. ledna 2018
19:49

Šokující případ řeší policie na Královéhradecku. Teprve 14letý Lukáš F. se zde pokusil zabít svou o tři roky starší kamarádku! Vězení se ale patrně vyhne.

K útoku došlo 27. prosince ve večerních hodinách na Královéhradecku. Podle FTV Prima se měl Lukáš F. dívku pokusit zabít. Policie ale detaily kvůli věku účastníků odmítá sdělit. „Oběť této trestné činnosti je mimo ohrožení života, podezřelý byl zadržen. Ve věci jsou konány úkony trestního řízení, které budou nadále pokračovat,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Burýšková.

Co se na východě Čech vlastně stalo? Násilník (14) brutálně napadl teprve 17letou dívku. Nejdříve ji měl sexuálně obtěžovat a když se bránila, vytáhl nůž. Skončil na psychiatrii, kde se podle informací FTV Prima už několikrát léčil.

Podle jednoho z místních měl dívku bodnout do oka, u krmelce ji prý našel myslivec dva kilometry od Černilova. Pachatel prý na dívku žárlil, protože chodila s jiným…

„Dostal diagnózu, všechno, byl propuštěn s tím, že je v pořádku, docházel k psycholožce, dostal léky s tím, že bude docházet na injekce. Byl tady velký prů*er s doktorem sexuologem, zapřel návštěvu, že nedostal hormonální injekci,“ řekl FTV Prima otec chlapce.

13352 ( 3. ledna 2018 06:57 )

bez pardonu zavřít, ***a jednoho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání