Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Skutečná tvář policie: Roderik pomáhal řidiči v nesnázích a srazila ho dodávka

Autor: dce - 
27. prosince 2017
06:20

Smutné Vánoce si prožívá rodina policisty Roderika ze Slovenska. Den před Štědrým večerem zastavil na dálnici, aby pomohl řidiči v nesnázích, když do nich narazila dodávka. Roderik skončil v kritickém stavu v nemocnici, druhý řidič zemřel...

K nehodě došlo v sobotu večer na 20. kilometru dálnice D1 z Bratislavy do Trnavy. Policista Roderik zde zastavil za odstavených autem, aby jeho řidiči poskytl pomocnou ruku. Po chvíli do nich ale najela dodávka.

Na místo vyjíždělo několik jednotek záchranných složek, včetně vrtulníku. Ten transportoval Roderika ve vážném stavu do nemocnice. Druhému řidiči už záchranáři nemohli pomoci...

O tragédii policie informovala několikrát na sociálních sítích. Ještě na Štědrý den ale Roderikova sestřenice pomocí facebookové stránky Policie slovenské republiky informovala, že je Roderik po několika operacích již stabilizovaný. "Mozek i mícha jsou v pořádku. Drž se, sakra!" napsala Karol.

"Pod tímto prvním statusem zanechalo více než 200 z vás upřímné přání pro Roderika. Jeho kamarádi, kolegové, cizí lidé ... Roderikova rodina nás požádala, abychom vám takto poděkovali za projevenou podporu, které si velmi váží," dodali policisté v úterý večer.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání