Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Za každý lajk na Facebooku dostala krásná žena pěstí od žárlivého manžela

Autor: shp - 
30. listopadu 2017
18:54

Paraguayská kráska krutě doplatila na výběr životního partnera. Adolfina Camelli Ortigoza (21) si totiž za muže vzala chronického žárlivce. Pedro Heriberto Galeano (32) ji na konci vztahu uvěznil doma a nepouštěl ven. Navíc ji začal brutálně bít. Naboural se jí do profilu na sociální síti Facebook a za každý lajk, který získala, manželku udeřil pěstí.

Když se konečně na odporný případ domácího násilí přišlo a žena byla z tyranova vězení vysvobozena, byl odhalen děsivý stav napadané ženy. „Měla rozbitá ústa, byla hodně zbitá, kůže jí visela z těla kvůli ranám,“ prohlásil právník napadené Arnaldo Martinez.

Kontroloval sociální sítě oběti, kontroloval zprávy i fotky a za každý lajk, který dostala od přátel, ji zbil. Obviňoval ji z toho, že s nimi má poměr,“ dodal Martinez. Právník dodal, že žena nepřišla o zuby z jediného důvodu. „Strčil jí vždy látku do pusy, aby kvůli bití nekřičela,“ dodal.

Přesto bude Adolfina potřebovat operativní rekonstrukci obličeje. Pedro Heriberto Galeano skončil za omezování osobní svobody, násilí, týrání a několik dalších činů ve vězení. Na soud s ním se ještě čeká. Tyranovi hrozí až 30 let odnětí svobody. Jeho žena si ponese ze svazku šrámy celý život.

Podívejte se na záchranu týrané ženy policisty:

hasickajana ( 30. listopadu 2017 20:10 )

 správně, pazoury jí měl urazit...a já tomu k.oko.t.ovi taky

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání