Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Chtěl ji podříznout, je to s*áč! Starosta Prahy 15 promluvil o pobodání vlastní dcery v Měcholupech

Autor: shp - 
15. listopadu 2017
22:30

Promluvil o nejhorší věci, která se mu stala. Dceru se mu pokusil zabít zhrzený milenec. On přesto sebral odvahu a promluvil o tom. Starosta Prahy 15 Milan Wenzl hovořil o pobodání dcery pro FTV Prima. Mladík, kterého dobře znala, ji pobodal v Měcholupech.

Dcera se mu vracela se svou kamarádkou z taneční školy kolem desáté hodiny v pondělí večer. V tu chvíli ještě netušila, že přijdou nejstrašnější chvíle v jejím životě. Útočník už na ni čekal nedaleko jejího bydliště v Horních Měcholupech. 

„Večer, když se dcera nevracela, tak jsem se šel podívat, kde je. Najednou mě zastavili dva policajti a ptají se mě, jestli jsem neslyšel nějaký křik. Říkám, že ne, ale hledám dceru. Já jsem řekl její jméno a oni říkali, jak se jmenuju, a oni drželi její občanku,“ vzpomíná na všechnu tu hrůzu starosta.

Popsal také, co řekla o útočníkovi. „Řekla narovinu, že to její spolužák, se kterým chodí do gymnázia. Vypadá to, že přišel s tím úmyslem jí ublížit. Možná zabít. Čekal na ni čtyři hodiny, než se vrátí z tréninku. On jí řekl, že si chce jenom popovídat. Je pravda, že spolu kdysi něco měli. Ona zjistila, dcera, že má jiné děvče, tak řekla takhle ne,“ svěřil Primě Wenzl.

Starosta popsal i samotný útok. „Ona šla, ucítila bodnutí zezadu, spadla na zem. On na ni klekl a začal do ní bodat. Chtěl ji podříznout, pod krkem má ránu. Má 30 bodných a řezných ran. Je to bojovnice. Má rozseklou hlavu. Je to s*áč,“ dodal.

iFender ( 17. listopadu 2017 08:47 )

Trest?Nase veznice to je "Kasarensky rezim LIGHT"!Pekne TV,zafetovat si,NEPRACOVAT(Demokracie prece nemuze nikoho nutit pracovat jsme prece v EU)no a kdyz ma vrah trochu naladu tak si jde na Body Building(potrebuje tu agresivitu vyhnat z tela jsme prece lidi)vezenske cely vypadaji jako skromne ale utulne Garsoniery(ne vsude to je pravda).Potom se nedivme,ze existuje neco jak je RECIDIVA.Predevsim politici by se meli znazit,aby tomu tak nebylo!!!!! Trest vezeni musi byt "STRASAKEM"!!!!!

hanka666 ( 16. listopadu 2017 09:13 )

Souhlas s prodia.

openha ( 16. listopadu 2017 08:31 )

PRO TAKOVÉ SMRADY MĚL BÝT TADY V ČESKU UŽ DÁVNO TREST SMRTI !!!

moiaza ( 16. listopadu 2017 08:18 )

PremysleOtakare, na nervy je dobrá čokoláda. Kup si ji aspoň tunu. Moc to potřebuješ. A proč se nevyjádříš k tomu vrahovi? Tvrdý trest pro útočníka? A to je všechno? Jasně, on ten útočník ji chtěl zavraždit ve jménu pravdy a lásky.

PremyslOtakar ( 16. listopadu 2017 07:12 )

 carmin,ty dědku už táhni do pr.ele s tvýma kecama! Přeji hlavně uzdravení té slečně,sílu její rodině a tvrdý trest pro útočníka

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání