Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Otec a jeho čtyři děti uhořeli při požáru domu: Žár byl tak silný, že těla nelze identifikovat

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: aba - 
31. října 2017
14:59

Tragédie, která zasáhla srdce všech, kteří rodinu znali. Takhle mluví o děsivém požáru sousedé rodiny z Walesu, které v noci sežehl oheň celý dům. Prozatím to vypadá, že se ven dostaly jen tři ze sedmi dětí.

V rozlehlém starém domě na farmě ve Walesu žil spolu se svými sedmi dětmi David Cuthbertson (†68), který je vychovával sám od té doby, co jeho manželka utrpěla mrtvici a od rodiny odešla.

V noci z neděli na pondělí ale jejich dům zatím z neznámých příčin zachvátil požár. Podle informací se podařilo uprchnout třem dětem ve věku deset, dvanáct a třináct let. David a jeho další čtyři děti ale nejspíše uhořeli při požáru.

Počet obětí ale zatím není jistý. Podle místních ne všechny děti žily v domě na stálo, ale je možné, že byly zrovna doma na prázdninách. Podle policie bude těžké určit, kdo v domě byl a kdo zemřel při požáru. Plameny totiž byly tak zdrcující, že vyšetřovatelé zatím ani nebyli schopni určit počet uhořelých. Identifikace prý bude velice těžká.

Děti, kterým se podařilo před požárem utéct, jsou stále v péči lékařů a prozatím nevědí, že několik členů jejich rodiny je nejspíše po smrti. Příčinou požáru se budou vyšetřovatelé dále zabývat.

Video: Dětský tábor zachvátil ničivý požár.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání