Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pavel ubodal kadeřníka (†24) kovovým špízem, protože se mu nelíbil nový účes za 76 korun

Autor: shp - 
17. října 2017
20:42

Ruský automechanik Pavel Luzyanin (28) má velké problémy s alkoholem. Když se mu začali kamarádi smát, že s novým účesem vypadá jako vězeň, neunesl to. Vzal do ruky kovový špíz a ubodal s ním k smrti uzbeckého kadeřníka Danyho-Dastana Adkhamova (†24), který ho stříhal. To vše kvůli účesu za v přepočtu 76 korun.

Populární kadeřník Dany-Dastan Adkhamov přezdívaný Danya pracoval v ruském Troitsku jako nelegální uzbecký migrant načerno. Výběr profese se stal mladíkovi nakonec osudný. Nespokojený zákazník ho surově zavraždil. Brutální smrt kadeřníka, kterého si mnozí chválili, přitom zachytila průmyslová kamera.

Automechanik Pavel Luzyanin si nechal udělat nový sestřih, se kterým odcházel spokojen. Kamarádi se mu ale za něj vysmáli. Rozhněvaný Rus proto naběhl za kadeřníkem, který se vyděsil a nabídl mu, že účes zdarma předělá. To také učinil, ale kamarádi se Pavlovi opět smáli a řekli mu, že vypadá jako vězeň.

To automechanika rozčílilo doběla. Vzal do ruky kovový špíz a na Danyho zaútočil. Zasadil mu několik ran, až se kadeřník zhroutil k zemi a prosil o pomoc. Kolem stálo několik lidí, kteří ho nijak nebránili. Zatímco kadeřník krvácel na zemi, vrah se k němu ještě jednou vrátil, aby se podíval, v jakém je oběť stavu.

Kadeřník se v tu dobu zhroutil na zem úplně. To už mu zbývalo jenom pár posledních nadechnutí před smrtí. Pavel poté v klidu odešel, nasedl do auta a pokusil se zmizet. Zastavila ho však silniční policie. Útočník tak skončil za mřížemi. Kadeřník bohužel zemřel, než na místo útoku přijela ambulance.

Znám Pavla pět let. Celkově je to hodný chlapík, který rád pomůže. Ale má problémy s pitím,“ prohlásil jeho kamarád. Dany byl jediným dítětem své matky, která mu posílala do Ruska peníze. Nyní kamarádi vybírají finance na to, aby mohl být pohřben ve vlasti.

msml20 ( 18. října 2017 09:55 )

Hodně prostoduché. To by se jinde stát nemohlo, že? U nás ještě nikdy nikoho nezabil a co se týče Ameriky tak to je škoda slov. Fanatismus v jakékoli podobě je ubohost . .

56Beruska ( 17. října 2017 22:24 )

V Rusku tam je všechno možný a tahle verbež se roztahuje všude. Vykopat na Sibiř

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání