Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nehoda mikrobusu s kamionem má už 8 obětí: Máma nám nebrala telefon. Měli jsme tušení, pláčou děti Aleny

Autor: Anna Křenková - 
15. října 2017
10:29

Mikrobus vracející se z Rakouska, se v sobotu ráno srazil s českým kamionem. Nehodu nepřežilo šest ošetřovatelek a řidič mikrobusu. Jedna cestující byla převezena do nemocnice, kde dnes podlehla svým zraněním.

Alena Pillarová (†47) byla jednou z cestujících v mikrobuse vracejícího se z Rakouska. V zatáčce se ale mikrobus čelně srazil s českým kamionem. Bohužel na místě zahynulo šest ošetřovatelek, řidič mikrobusu. Jednu z ošetřovatelek převezeli záchranáři s těžkými zraněními do nemocnice, kde v neděli ráno zemřela.

Hodiny po tragické nehodě všem cestujícím zvonily mobilní telefony, jelikož se jim jejich příbuzní snažili dovolat, zda nehodu přežili.

Alena (†47) z Bardějova dělala ošetřovatelku v Rakousku už 13 let. Zpátky domů se vracela vlakem nebo autem, které bylo pohodlnější. „Tušili jsme, že se něco stalo, když nám mamka nebrala ráno telefon, měli jsme špatné tušení. Je to pro nás strašně těžké,“ řekli se slzami v očích syn a dcera zesnulé ošetřovatelky pro cas.sk. 

VIDEO: Nahá žena se zabije nárazem

crush ( 16. října 2017 14:58 )

Prečo píšete neoverené nezmysly?!!! Nebola tam žiadna zátačka. Vozidlá sa zrazili na rovine dlhej asi 3 km. Zrovna v tom mieste je značka upozorňujúca na ľavú a v zápätí pravú zátačku, ktoré ale kamión prekonal asi 200 m pred tým, než sa stretol na absolútnej rovine s mikrobusom, ktorú už mal skoro celú túto rovinu za sebou... Takže žiadna zátačka, je to jasné aj fotiek predsa!!!

asijo ( 16. října 2017 01:04 )

Od kdy Češi vyrábějí tyto kamiony,že se píše o českém Pokud vím,tak ten kamion byl pouze pronajatý od české firmy.

sharkan ( 15. října 2017 14:03 )

 Jenom tak pro pořádek - Silnice v místě nehody je úplná rovina. Vím, jezdím tam. (kdyby někdo měl pochybnost) Musel to být obrovský náraz,když oběti sbírali po částech a ze začátku nemohli ani rozeznat pohlaví. Upřimnou soustrast.

Nezadat ( 15. října 2017 12:00 )

zdenekk_informatik:Škoda.že jsi tam nebyl taky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání