Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Chlapeček (†4) přišel o život na dovolené v Itálii: Spadla na něj brána, u které hrál fotbal

Autor: lm - 
29. srpna 2017
23:28

Malý chlapeček (†4) z Manchesteru přišel tragicky o život na rodinné dovolené v Itálii. Angelo hrál se svým bráškou fotbal, když na něj spadla 200kilová železná brána. Pro zraněného chlapce přiletěl vrtulník, lékaři mu už ale nedokázali pomoci.

K tragédii došlo předminulou sobotu v italském Anziu nedaleko Říma, kde Angelo (†4) trávil prázdniny s rodinou. Na Angela spadla těžká železná brána, když hrál s bráškou fotbal. Chlapci ihned přispěchal na pomoc strýc i sousedé, kteří zaslechli křik. Na místo vyrazil i záchranářský vrtulník a lékaři se snažili Angela 45 minut oživit, bohužel ale neúspěšně.

Podle italských médií byl chlapec v Itálii se svou matkou, bratrem a sestrou. Jeho táta okamžitě přiletěl z Manchesteru, když se o tragédii dozvěděl. Angelo měl příští měsíc nastoupit do první třídy. Případem se nyní zabývá policie.

„Nemůžu tomu uvěřit. Byl to takový malý nádherný chlapec. Měl sladký hlásek a obličej. Každý, kdo ho potkal, si ho naprosto zamiloval. A jeho máma je naprostý poklad. Nikdy z něho ani na chvilku nespustila oči. Neumím si představit, čím teď prochází, uvedla pro britský deník DailyMail rodinná známá Imma Toraro.

Video: Při tragické nehodě u Popradu zahynul 12letý Peter

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání