Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Ďábelská sestra zabila pacientku (†86): Do žil jí vpíchla vzduch, tvrdí obžaloba

Autor: shp - 
22. srpna 2017
10:40

Měla se o ni starat a pečovat o její dobro. Namísto toho ji zavraždila, tvrdí obžaloba. Zdravotní sestra Beatriz L. D. podle vyšetřovatelů vpíchla své pacientce C.D. (†86) do žil vzduch. Nebohá postarší žena ležící ve španělské nemocnici Asturias ve městě Alcalá de Henares neměla nejmenší šanci přežít. Umírala v nesnesitelných bolestech. 

Zdravotní asistentka byla již dopadena a obviněna z vraždy. Vpíchnutí vzduchu do žil vyvolalo u ženy bolestivý záchvat a následnou smrt. Vyšetřovatelé prohlásili, že byly stopy po vzduchu nalezeny v srdci, části plic, která není pro jeho vstřebání určena, a v ledvinách.

Podle lékařských záznamů musela Beatriz L.D. vpíchnout oběti alespoň jednu velkou injekci vzduchu. Právník obviněné ženy tvrdí, že je nevinná. Pacientům prý poskytovala menší služby jako mytí a výpomoc. K lékařským materiálům prý neměla vůbec přístup.

Vyšetřovatelé prohledali její skříňku, ale neprozradili, co v ní našli. Stejně tak, zda objevili něco v jejím domě a obydlí její matky. Policie však oznámila, že zkoumá záznamy pacientů, zda nemá pekelná sestra na svědomí život někoho dalšího.

Zdravotní sestra byla stíhána za vraždu i v Česku:

Video  Zdravotní sestru z Kosmonos stíhají za vraždu. A podivín Karel v Prostřeno  - Blesk TV
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání