Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Místní o útočníkovi Markovi z Liberce: Sousedům podpálil garáž, byl to podvodník a kriminálník

Autor: dce - 
17. srpna 2017
18:49

Kdo byl útočník Marek N. (†42) z Liberce? V pondělí měl ubodat svou tchyni, brutálně zbít svou exmanželku a zdrogovat svého syna. Poté se muž oběsil. Místní byli v šoku, ačkoliv Marka považovali za problémového, takto brutální čin od něj patrně nečekali.

Marek měl vrátit po víkendu svého syna exmanželce Lucii (41). Místo toho byl Liberec svědkem masakru. Marek údajně Davídka (7) omámil léky. Když si ho Lucie chtěla z domu odvést, Marek se na ni vrhl a spoutal ji. Pak ji začal bít. Lucii se podařilo utéct k sousedce a dovolat se pomoci.

Její matka (†62) ale stejné štěstí neměla - útočník se obrátil proti ní už s nožem v ruce. Ubodanou ji policisté našli před domem, záchranáři už jí nedokázali pomoci. Uvnitř domu našli oběšeného Marka.

Přestože byli místní z celé věci v šoku, nedá se říct, že by je útok na rodinu až tolik překvapil - Marek byl totiž v okolí neblaze známý jako kriminálník. "Starším lidem, co bydleli vedle, zapálil garáž a napadal i je. Nakonec se odstěhovali,“  prozradila serveru LibereckáDrbna.cz jedna ze sousedek.

Marek navíc teprve před rokem vyšel z vězení. „V minulosti měl sedět za úniky na daních a údajně také krádež aut. U soudu byl také za krádeže papoušků,“ dodala Markova známá.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání