Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Překvapení na Jihlavsku: Vandal do rána natřel celý nadjezd narůžovo

Narůžovo v průběhu jediné noci natřel neznámý pachatel železniční most v Lukách nad Jihlavou.
Narůžovo v průběhu jediné noci natřel neznámý pachatel železniční most v Lukách nad Jihlavou.  (Autor: Jiří Čada / Blesk)
Autor: Jiří Čada - 
11. srpna 2017
15:23

To, co se nedaří železničářům po řadu let, se za jedinou noc podařilo neznámému vtipálkovi. Ten konečně natřel chátrající železniční most v obci Luka nad Jihlavou.

Bohužel však až výstižně, narůžovo! Obec na neznámého výtržníka podala trestní oznámení. „Případ vyšetřujeme jako podezření z přečinu poškození cizí věci. Pachateli hrozí až rok vězení,“ uvedla k případu mluvčí policie Stanislava Miláčková.

Svérázný pachatel si „máknul“. Most se mu podařilo natřít za jedinou noc, ale asi toho bylo moc i na něj, zrůžověla totiž jen jedna jeho strana. Místní považují vtipálka za recesistu.

Vlastníkem mostu je Správa železniční dopravní cesty. Podle jejich vyjádření pro TV Nova budou po pachateli, až ho policie dopadne, chtít, aby most přetřel a uvedl do původního stavu. 

Video  Vandalové řádili v centru Prahy. Převrátili motocykl.  - MP Praha
Video se připravuje ...

fromoutofnowhere ( 12. srpna 2017 09:22 )

ja taky, odmenu

fromoutofnowhere ( 12. srpna 2017 09:19 )

orol1 ( 12. srpna 2017 09:18 )

nie su to idioti????? ved to je street art, umenie, je to velmi pekne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! konecne nejake ozivenie, lahodi to oku.

avina ( 11. srpna 2017 16:50 )

Je vidět i ve tmě, výhoda. To růžový tank, to byla debilita, ale most- OK! Není to vandalství. Vandalství je to, že chátrá a neopravují ho.

fotrpjotr ( 11. srpna 2017 16:00 )

To nic není,u nás pomatenci natřeli tank narůžovo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání