Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Radka je nesvéprávná a ráda se toulá po celé republice, tatínek ji hledá už skoro týden

Radka Ticháčková
Radka Ticháčková  (Autor: Policie ČR)
Autor: aba - 
11. srpna 2017
09:55

Radka Ticháčková (41) se ztratila na Liberecku ve městě Hejnice. Její tatínek po ní pátrá už od neděle. Radka prý z domu odchází často, zatím se ale vždycky v pořádku vrátila.

„Naposledy byla viděna kolem 13:00 hodin dne 6. srpna 2017 v místě svého bydliště. Do současné doby se nevrátila a nepodala o sobě žádnou zprávu. Radka Ticháčková je zbavena způsobilosti k právním úkonům. Z domova odchází opakovaně, toulá se a mnohdy cestuje po celé ČR,“ upřesnil pátrání Vojtěch Robovský, mluvčí policie.

Naposledy na sobě Radka měla tmavé tepláky, tričko s krátkým rukávem černé barvy a boty, tzv. crocsy. Žena měří 160 centimetrů, má krátké vlnité vlasy hnědé barvy a těžkopádnou kolébavou chůzi. Trpí vadou výslovnosti. Policie se Radku snaží vypátrat, zatím ale marně, a tak se obrací se žádostí o pomoc na veřejnost.

Pokud jste ženu viděli nebo víte, kde se momentálně nachází, zavolejte na linku 158 nebo sdělte své informace na nejbližší policejní stanici. 

marhok ( 11. srpna 2017 11:26 )

 v zimě s námi jela 2x vlakem ze Všetat na hlavní nádraží, že tam jde do kavárny někde blízko. Bude někde na hlaváku nebo v okolí. Říkala, že má vlak zadarmo, tak buď v Praze, nebo někde cestuje.. Jela s kamarádkou, která má ve Všetatech babičku a zvala ji kdykoliv k ní....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání