Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Českého youtubera už podruhé prověřuje policie: Měl ponižovat a zesměšňovat bezdomovce

Českého youtubera už podruhé prověřuje policie: Měl ponižovat a zesměšňovat bezdomovce
Českého youtubera už podruhé prověřuje policie: Měl ponižovat a zesměšňovat bezdomovce  (Autor: reprofoto Youtube Swaglift)
Autor: dce - 
10. srpna 2017
12:12

Už podruhé vyšetřuje policie youtubera Aleše Bejra kvůli nevhodnému chování vůči pardubickým bezdomovcům, které ponižuje a údajně i napadá. Bejr se brání, že všechno je jen nahrané a všichni aktéři s tím souhlasili.

Youtuber zvaný Psychopat Bejr se na internetu proslavil videi plnými agrese a sprostých slov nejčastěji mířených na pardubické bezdomovce. Mimo to pořádá takzvanou Homeless Safari, kde zavádí zájemce právě mezi bezdomovce. Podle serveru iDnes.cz ho kvůli jeho chování už podruhé vyšetřuje policie.

„Případem se už několik dní kriminalisté opětovně zabývají, nicméně v této chvíli nemohu poskytnout jiné informace než to, že je nutné provést výslechy osob, které byly nejspíš svědky událostí i případnými oběťmi,“ uvedla mluvčí pardubické policie Eva Maturová.

Bejr se hájí, že dění ve videích je nahrané. „Na policii jsem už kdysi byl a objasnil jsem, že YouTube je z 90 procent show a fejk. S bezdomovci je to předem domluvené, což policii potvrdili. Ale teď vůbec nevím, proč mě má policie vyšetřovat znovu. Image psychopata musí být, aby byla nějaká sledovanost. A sprosťárny používá každý druhý youtuber.“

On sám ale vyšetřování moc neřeší. „Neumím si představit, jak policisté bezdomovce vyslechnou, když mají vyslýchat jen lidi střízlivé, a oni jsou od rána do večera opilí,“ prohlásil.

email1 ( 30. května 2019 13:01 )

Tohle megahovado Blbejr už brzy přijde o možnost se prezentovat i na YouTube. Chce to jen nahlasovat jeho dementní videa na která koukají převážně stejní debi.lové jako je on sám. Tento sebestředný magor chce zaujmout za každou cenu i kdyby měl sežrat vlastní hov.na!Dement a skutečný psychopat je nebezpečný nejen sobě ale hlavně okolí a měl by být v kleci v Bohnicích! Prima je kretenoidni žumpa pokud tento lidský hnus vysílá v Prostreno, protože to není o vaření, ale o intrikach, pouze debilní šou. Hnus!Skřet musel bejt odpornej už jako parchant!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání