Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Těhotná žena přejela na skútru chlapce (2). Když se jí zasekl pod vozidlem, rozjela se a neohlížela se

Autor: shp - 
31. července 2017
22:40

Sama čeká dítě a člověk by tedy očekával, že bude mít malé ratolesti ráda. Kdepak! Bezcitná těhotná žena přejela v čínském městě Ťie-jang asi dvouletého chlapečka, který jí vběhl pod skútr. Když se jí dítě zaseklo na podvozku, nevěnovala mu pozornost. Šlápla na plyn a jela dál, jako by se nic nestalo.

Případ neuvěřitelné krutosti a lhostejnosti zachytila v Ťie-jangu průmyslová kamera. Pro ženu bylo evidentně nejdůležitější dojet do cílové destinace. Osud dítěte, které zranila a potřebovalo její pomoc, jí byl lhostejný.

Na záznamu je vidět, že když zjistila, že jí pod koly skončilo malé dítě, ze skútru neslezla, ale naopak se nohama odrazila, dítě znovu přejela, šlápla na plyn a jela dál. V tu chvíli přiběhla k synovi vystrašená matka, která nevěřila vlastním očím.

Těhotná řidička však moc dobře věděla, co udělala a jakou hrůzu spáchala. Hnulo se v ní svědomí a druhý den se sama přišla přihlásit na policii. Chlapec naštěstí utrpěl jenom lehčí zranění a bude i přes děsivost celé události v pořádku.

sonadoma ( 14. srpna 2017 09:51 )

 Pi*a odporná!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání