Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ztracené sestry Verunku (4) a Kačenku (6) našel neznámý muž: Přes noc si je nechal doma!

Policie v sobotu ráno pohřešované holčičky nalezla.
Policie v sobotu ráno pohřešované holčičky nalezla.  (Autor: Policie ČR)
Autor: zb - 
30. července 2017
12:13

Desítky policistů pátraly v noci na sobotu po dvou sestrách (4, 6). V noci je na ulici našel kolemjdoucí, policii zavolal až ráno.

Po dívkách začali policisté pátrat v pátek po 22. hodině. Pročesávali Sokolov a Královské Poříčí a vzlétl i policejní vrtulník. Hasiči prohledávali řeku Ohři, Lobezký potok a rybníky ve městě. Všechno marně.

Ráno ale přišla dobrá zpráva. „Dívky se našly zdravé a v pořádku. Nalezl je občan, který si jich všiml v ulici,“ řekla policejní mluvčí Zuzana Týřová. Podle informací Blesku je muž našel už v noci. Dívky pak u něho v bytě přečkaly do rána. Teprve když ráno zjistil, že sestry hledá celé město, zavolal policii.

Dojemné video: Německá holčička nabídla svou sladkost holčičce z rodiny uprchlíků.

Video  Malá Němka nabídla svou sladkost dívence z uprchlické rodiny.  - youtube
Video se připravuje ...

Eileen ( 2. srpna 2017 08:59 )

 Tak tohle už není snad možný 😡😡 doufám že sestřičkám nic neudělal jinak si ho otec pěkně podá !!! 😡😡😡 Holky byly údajně před barákem na hřišti a pak se vypařily čilou náhodou !!! 😡😡😡 Jejich matka bohužel není schopna vychovávat děti její nejstarší syn sám od ní utekl😡😡 !! Ty děti jsou chudáci !!!

blesk_z_cisteho_nebe ( 31. července 2017 01:10 )

To nebrečely, že chtějí domů, že bez protestu přespí u neznámého chlapa? Jaké to jejich doma asi je? Nikde se nedá dočíst, za jakých okolností holky zmizely. Taky mám dcery ve stejném věku a nenechala bych je nikde bez dozoru.

proste_obcan ( 30. července 2017 23:14 )

Ale přesně o tom přeci píšu! Někteří lidé, vás nevyjímaje, prostě nedokážou pochopit, že všichni na světě nejsou supergeniální tak jako oni. Vy byste samozřejmě zalarmovala minimálně prezidenta, ale prostě jsou tady i lidé, kteří vidí svět jinak. A třeba když najdou na ulici dvě malé holky samotné, tak se v dobrém úmyslu zaměří na ně, a už si prostě neuvědomí, že ty holky určitě někomu chybí. Zaměří svou pozornost na pomoc těm dětem a tu jim dají. Nakrmí, vykoupou, uloží a ráno je odvedou domů, když zjistí kde bydlí... Jednoduché jako facka. Já samozřejmě netvrdím že to nebyl úchyl, to teď nevíme nikdo, ale dneska se opravdu spousta lidí chová jako choré mozky a za každým kontaktem s děckama hledají úchyláky.

amaliana ( 30. července 2017 22:52 )

jakože najít takto malé děti a v klidu je nechat vyspat? jejich rodiče si také nejspíš šli dáchnout s tím, že je o ně super postaráno...tohle napíše jen někdo s hodně vysokou inteligencí, najít takto malé děti okamžitě volám policii a záchranku, jestli mají hlad řeším až následně

fromoutofnowhere ( 30. července 2017 22:40 )

da sa to pochopit aj takto, nechcel budit rozruch a paniku v noci, jednoducho poskytol noclah, ked trebalo

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání