Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Letadlo s královnou večírků se ztratilo u Baham: Přišel jsem o nejmilovanější, říká otec dvou dětí

Autor: lm - 
18. května 2017
21:04

Tatínek James Ramsey právě prožívá nejhorší noční můru. Jeho dva synové seděli na palubě dvoumotorového letadla, které v pondělí dopoledne zmizelo z radarů. Spolu s nimi byla na palubě i jeho exmanželka Jennifer Blumin, která patřila k newyorské smetánce. Stroj se ani po několika dnech nedaří najít.

"Ztratil jsem, co jsem miloval nadevše. Pořád doufám, že to není pravda a já se vzbudím. Nepřál bych tuhle bolest nejhoršímu člověku na světě," prozradil zdrcený James Ramsey listu New York Daily News. Jeho dva synové, Phineas (4) a Theodore (3), jsou stále nezvěstní. Pravděpodobnost, že by se našli živí, je velmi malá.

Dva malí chlapci cestovali spolu s mámou Jennifer Blumin a jejím přítelem Nathanem Ulrichem (52) v dvoumotorovém letadle MU-2B z Portorika na Floridu. Pilotoval právě Ulrich. V pondělí odpoledne asi 25 kilometrů východně od Baham letadlo zmizelo z radarů. Pobřežní stráž již nalezla první trosky, které odpovídají zmizelému letounu. Stále probíhá pátrání po pasažérech, kteří mohli nehodu přežít.

Jennifer Blumin, ředitelka společnosti Skylight Group, která se zabývá pořádáním VIP večírků pro módní průmysl, patřila k newyorské vyšší společnosti. Nathan Ulrich založil a vedl společnosti zabývající se výrobou skládacích kol a koloběžek. Mezi lety 2011 a 2014 byl ženatý s herečkou Rae Dawn Chong.

Video: V New Jersey spadlo letadlo: Sežehlo celé okolí

 

 

 

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání