Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Doktor perverz si kupoval dívky (12 až 15) na sex! Zatkli ho s kufrem plným panenek a lubrikantu

Autor: shp - 
3. května 2017
17:56

Perverzní britský doktor byl zatčen v Kambodži kvůli podezření, že kupoval na sex dívky ve věku 12 až 15 let. Kufr Clivea Cressyho (69) byl plný panenek, dětského oblečení, lubrikantu a kondomů. Podle policie doktor perverz zaplatil v přepočtu 86 tisíc korun, aby měl sex s pannou.

K zvráceným praktikám doktora perverze docházelo v hlavním kambodžském městě Phnompenh. Poté, co policie udělala razii v jeho apartmánu, našla věci, ze kterých se zvedá žaludek. Cressy oblékal dívky do šatiček, které měl u sebe a pak s nimi měl sex.

V jeho kufru byly nalezeny kondomy, lubrikant a několik sexuálních pomůcek. Mluvčí soudu Y Rin prohlásil, že byl doktor perverz obviněn z účasti na dětské prostituci. Soud se bude konat na konci roku, ale jeho přesné datum není ještě stále známé.

Vyšetřovatelé musí prohledat i videokamery a počítač doktora perverze, které zabavili. Podle obvinění zaplatil Cressy za sex s pannou v přepočtu 86 tisíc. Za nejrůznější sexuální praktiky pak platil 5000 až 7500 Kč. Případ doktora perverze bohužel není výjimečný.

V Kambodži kvete trh s dětskou prostitucí, kterou mají pod palcem místní gangy. Děti nemají šanci se bránit a po znásilnění nebo zneužití jsou navždy poznamenány. Gangy přitom často uplácí policii a jejich zločiny nejsou potrestány.

Děsivý případ znásilnění teprve šestileté dívky:

Dannero ( 7. května 2017 20:40 )

tak doufám že si do syta užije dovolenou v Kambodžském vězení

BobsTlaskac ( 4. května 2017 07:30 )

no jo no, nejaka z doktorovych holcicek zestarla a uz s ni pan doktor nechtel nic mit tak sla bonzovat. By me zajimalo co ted budou ty holcicky a jejich rodiny v kambodzi zrat, kdyz nebudou mit pana doktora perverze. Mohl by to tam jet prevzit doktor Weiss, to je taky docela slusnej perverz. Kdyz ma na Jaguara, mohl by sponzorovat i kambodzsky holcicky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání