Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Opilá matka nabourala opilou dceru: Z humorné nehody se stal boj o život!

Autor: lm - 
17. února 2017
22:07

Příběh opilé matky a dcery, které se minulý týden vybouraly v Prešově, pobavil Slovensko. Vyústění příběhu dvou žen už ale není tak veselé. Starší Beáta (62) skončila v nemocnici na jednotce intenzivní péče a bojuje o život.

Matka (62) s dcerou (35), obě jménem Beáta, se minulý týden srazily na frekventované křižovatce v Prešově. Obě byly zpité pod obraz, matka nadýchala 1,5 promile a její dcera 1,81. Po nehodě byly ve viditelně dobré náladě a s přivolanými policisty se chtěly dokonce fotit. To bylo ale naposledy, kdy se ženy viděly.

Starší Beáta skončila po nehodě na psychiatrii a podle dcery to nevypadalo, že by měla nějaké zdravotní potíže. „Pak ale vyšlo najevo, že má poraněnou hlavu, a museli ji umístit na neurologickou jednotku intenzivní péče (JIP). Je v takovém stavu, že před policií ještě nevypovídala, a podle mě už ani vypovídat nebude,“ popsala slovenskému deníku Nový Čas smutně dcera Beáta. Její stav je velmi vážný a lékaři nechtějí dceru za nemocnou matkou ani pustit.

Mladší Beáta dostala za jízdu v opilosti čtyřměsíční podmínku a přišla na dva roky o řidičák, její matka zatím nebyla obviněna. Policisté čekají na lékařské vyšetření.

Dcera si mezitím vyřizuje zmocnění, aby mohla přebírat mámin invalidní důchod. Musí se také zaevidovat na úřadu práce, protože přišla o práci. Její matka-oční lékařka totiž nedávno přišla o ambulanci kvůli obvinění od pojišťovny, že léčila „fiktivní pacienty“. Ambulance byla spojená s oční optikou, kde pracovala mladší Beáta. Lékařka se prý chtěla obvinění bránit. „Papíry jsou u právníků a my se budeme bránit. Navíc mé mámě teď chtějí dát další pokutu. Ona ale už asi nikdy nebude moci ordinovat,“ uvedla dcera.

Lekarsenior ( 18. února 2017 13:02 )

Ta ocni lekarka asi nemela bryle... Se mnou slouzil lampas z Vycxhodoslovenskečho kaje a ten hovoril..Strizlive nas nedostanou 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání