Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Video je pro silné povahy: Dívku (†14) zabila pekelná pouťová atrakce, vylétla ze sedačky

Autor: aba - 
4. února 2017
16:58

Přihlížející na pouti v čínském městě Fengdu křičeli děsem. Na jedné atrakci tu dívka byla zřejmě špatně připoutaná a během jízdy vylétla ze svého místa.

Vražedná atrakce nese poněkud ironický název Výlet do vesmíru a pro mladou dívku se stala výletem osudným. Když nastupovala, všechno se zdálo být v pořádku. Pak se ale atrakce rozjela a dívka se uvolnila z bezpečnostních pásů, kterými měla být k sedačce připoutána.

Video Video je pro silné povahy: Dívku (†14) zabila pekelná pouťová atrakce, vylétla ze sedačky. - YouTube
Video se připravuje ...

 

Na děsivém videu, které pořídil jeden z náhodných pozorujících, je vidět, jak dívka bojuje o život a drží se konstrukce atrakce. Po pár vteřinách ji ale rychle se točící kolos stejně vymrští do vzduchu a po několikametrovém letu dívka dopadne na zem.

Přihlížející se jí okamžitě snaží pomoci a video zachycuje i muže, který ji poskytuje rychlou první pomoc. Všechno bylo ale zbytečné, dívka byla po převozu do nemocnice prohlášena za mrtvou. Takovéto nehody pouťových atrakcí bohužel nejsou ničím výjimečným. Podobné nehody se staly i ve Francii, Anglii, ale i v Praze na Matějské pouti. 

aIIahakbar ( 4. února 2017 20:20 )

Nechtěla se pustit, nechtěla. Ale musela.

pavelkopeckyjezmrd ( 4. února 2017 19:21 )

Žlutejch zm#dů je dost.

Karel_Novotny_Praha ( 4. února 2017 18:06 )

Kolotočařsky odpad!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání