Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Záhadná smrt celé rodiny: Sedmiletého chlapce a jeho rodiče našli uhořelé v jedné posteli, požár nikdo neviděl

Autor: aba - 
26. ledna 2017
21:23

Případ plný nejasností řeší policie v Anglii. Shořel tu rodinný dům a v jeho troskách na manželské posteli našli ohořelá těla rodičů a jejich malého synka. Je ale záhadou, co požár způsobilo, hořícího domu si totiž nikdo nevšiml.

Tiago (†30), jeho žena Adriana (†44) a jejich syn Tiago mladší (†7) jsou obětí požáru rodinného domu, kterého si nikdo nevšiml. Dům se nacházel na rozsáhlém pozemku, na jehož druhém konci pracoval Tiago v zahradnické firmě a až poté, co se ve středu nedostavil do práce, šel jeden z jeho kolegů rodinu v domě zkontrolovat.

Až on objevil ohořelé trosky domu, ze kterého zbyly prakticky jen obvodové zdi a ihned zavolal hasiče, policisty i záchrannou službu. Hasit už však nebylo co, trosky po příjezdu záchranných složek pouze doutnaly. Nikdo ze sousedů v okolí však požár neviděl ani neslyšel. Dům se nachází v odlehlé části a tak jediné, čeho si sousedi všimli, byl pach spáleniny, když se druhý den odpoledne otočil vítr.

V troskách domu nalezli policisté tři ohořelá těla, která ležela na manželské posteli. Předpokládají, že se jednalo o obyvatele domu, manželský pár a jejich syna. Zda šlo o nešťastnou náhodu, vraždu nebo sebevraždu, ale stále vyšetřují. K teorii o sebevraždě přispívají i tajemné SMS zprávy, které měla Adriana poslat svojí švagrové, sestře svého manžela, den před svou smrtí.

Jedna ze zpráv měla být jednoduchá a obsahovat pouze slovo „sbohem“. Ve druhé jim měla Adriana děkovat za svoje narozeniny. „Nechápu, co tím myslela, žádná přání k narozeninám jsme neposílali, nevím co to, jsem v šoku,“ řekla Cecilia, sestra mrtvého Tiaga. Ohořelá těla teď policie podrobí zkoumání a dokud neuzavře vyšetřování, jsou ve hře všechny verze příběhu.

londynskypes ( 27. ledna 2017 08:04 )

jiste když to hori ve vnitr a pomalu tak si toho nikdo hnedka nevsimne

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání