Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 18°C

Pavel záhadně zmizel před půl rokem: Už mě nehledejte, vzkázal rodině po policii

Autor: dce - 
3. ledna 2017
15:53

Záhada zmizení Pavla V. se táhla už od května loňského roku. Jednoho dne prostě nepřišel domů. Zato z jeho telefonu přišly dvě podivné zprávy z Rakouska a posléze i balíček s doklady od auta a klíči od práce. Vyšetřovacích verzí bylo mnoho, včetně vraždy. Nakonec se ale ukázalo, že je vše úplně jinak.

Pavel V. zmizel 10. května. Z práce se nevrátil domů, druhý den nepřišel ani do práce. Manželka nahlásila jeho zmizení. Nechápala, co se stalo. Pavlův otec měl ale vlastní teorii – manželčina nevěra a krize, kterou rodina procházela, Pavla trápily už dlouho. Co se ale přesně stalo, si nechtěl domýšlet.

Pavel doma nechal dvě malé děti, nikomu ani slovem nenaznačil, že by chtěl zmizet. Objevily se policejní verze jako nehoda, jeho otec pomýšlel i na vraždu. V den jeho zmizení přišla Pavlově ženě i zvláštní SMS: „Dnes naposled v práci. Pozdravuj děti…“ pak už se Pavel neozval.

Až po nějaké době z Pavlova mobilu poslal někdo jeho otci zprávu: „Jsem v pořádku.“ Signál byl zachycen v Rakousku. O něco později přišla z Brna zásilka s doklady od auta a klíči ze zaměstnání.

Policie tápala dlouhé měsíce. Před Vánoci se jim Pavla konečně podařilo vypátrat – skutečně se přestěhoval do Rakouska. Byl živý a zdravý, příběh ale nemá šťastný konec. „Vypátraný policii řekl, že nechce svým příbuzným sdělit přesné místo svého pobytu,“ řekla serveru TN.cz policejní mluvčí Lenka Vilímková.

Pavel prý rodinu kontaktuje, až bude sám chtít. Policie s jeho rozhodnutím nemůže nic dělat a rodina tak musí čekat…

majdulka ( 3. ledna 2017 18:33 )

Alespoň s rodiči měl udržovat kontakt, určitě se hodně trápili.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání