Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sebevrah ve voze s výfukem zavedeným dovnitř přejel na Kladensku policistu, pak byl postřelen

Autor: ČTK - 
1. ledna 2017
20:00

V okolí Kladna pátrali policisté poslední den loňského roku po muži, který chtěl podle oznámení na tísňovou linku spáchat sebevraždu. Hlídka hledaného muže nalezla v jeho autě s výfukem zavedeným do vozu poblíž obce Buštěhrad. Když ho chtěla zkontrolovat, muž se rozjel proti policstům a jednoho z nich srazil a začal ujíždět.

Druhý policista ho následně postřelil, řidič s vozem poté narazil do stromu. Prozradil to policejní mluvčí Jakub Vinčálek. "Jednoho z policistů muž vozidlem srazil, navíc naboural služební vůz. Druhý z policistů proto vůči tomuto řidiči použil svou služební zbraň, přičemž ujíždějícího muže postřelil. Po několika stovkách metrů pak řidič naboural s autem do stromu," řekl Vinčálek.

Hledaný muž i policista utrpěli zranění. "Policista utrpěl zranění dolní končetiny, nutno podotknout, že jeho zranění nejsou vážná," dodal Vinčálek. Doplnil, že postřeleného muže převezli po ošetření záchranáři do motolské nemocnice. Jeho stav mluvčí blíže neupřesnil. "Celým případem se zabývají kriminalisté," uzavřel Vinčálek.

londynskypes ( 2. ledna 2017 07:04 )

tak ho měli nechat at c h c i pne

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání