Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tatínkova pouta si chlapeček připnul na nohu: Vysvobodit ho museli policisté

Tatínkova pouta si chlapeček připnul na nohu: Vysvobodit ho museli policisté (ilustrační foto).
Tatínkova pouta si chlapeček připnul na nohu: Vysvobodit ho museli policisté (ilustrační foto).  (Autor: HZS Středočeského kraje)
Autor: dce - 
9. prosince 2016
12:25

Teprve čtyřletého chlapce museli policisté doslova zachránit z policejní pout. Chlapec si je totiž připevnil na nohu a navíc velmi pevně. Naštěstí díky rychlému zakročení matky a policistů nedošlo ke zranění.

Chlapeček ze Znojemska si za hračku vybral tatínkova kovová pouta. Hrál si s nimi tak dlouho až si je připevnil na nohu, kterou si jimi přiškrtil. „Matka uvedla, že by se prý mělo jednat o policejní pouta. Její muž je údajně získal na nějakém kurzu sebeobrany, ale nyní je pracovně mimo bydliště, klíče od nich má u sebe a domů se vrátí až večer. Z toho důvodu nás tedy požádala o pomoc,“ infromovala policejní mluvčí Lenka Drahokoupilová.

Na místo okamžitě vyrazila policejní hlídka. Chlapec měl pouta na noze nad kotníkem a poměrně dost utažena. Během chvilky se mu však po odstranění nepříjemného kovu ulevilo. Díky pohotové reakci matky a rychlému příjezdu policistů mu žádné zranění nevzniklo,“ dodala Drahokoupilová.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání