Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jiří K. (†60) na zapíjení kulatin doplatil životem: Oslavenec se utopil v rybníku

Rybník, ve kterém bylo nalezeno tělo.
Rybník, ve kterém bylo nalezeno tělo.  (Autor: krimi-plzeň)
Autor: aba - 
6. prosince 2016
19:54

Policie v Olbramově řeší případ utopeného muže, ke kterému vyjížděla o víkendu. Jiří tady měl slavit své šedesáté narozeniny, oslavy se ale nedočkal, jedna z místních obyvatelek našla jeho tělo v rybníku.

Po příjezdu na místo koroner předběžně vyloučil cizí zavinění, ale přesnou příčinu smrti bude moct určit až po soudně nařízené pitvě. Místní, kteří Jiřího znali, se ale shodují, že za jeho smrt může s velkou pravděpodobností jeho láska k alkoholu.

„Jirka byl velmi pracovitý, pomáhal svému bratrovi na jejich menším hospodářství, ale bohužel měl zálibu v alkoholu, což se mu stalo nejspíš osudným, jinak to byl člověk se srdcem na správným místě, všem rád pomohl a vždy se rozdělil,“ vyjádřila se k případu pro server Krimi-plzeň jedna z místních obyvatelek.

Muž měl o víkendu oslavit své kulaté, šedesáté, narozeniny. „On se té hlavní části oslavy vlastně ani nedočkal, bohužel. Když bylo vše připraveno, všichni se po něm sháněli a nikdo netušil, kde je,“ řekl jeden ze sousedů. Tělo bylo nalezeno v rybníce okolo 10. hodiny večer a muži už nebylo pomoci.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání