Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matka řidiče, který v BMW zabil zastupitele: Neujel, volal pomoc! Teď se zhroutil

Autor: lm - 
24. listopadu 2016
20:32

Srazil a zabil podnikatele a politika Petra G. (†56) a pak od nehody zbaběle ujel. Milan S. (28) k překvapení mnohých ale za mřížemi neskončil a je vyšetřován na svobodě. Matka mladíka ho ale hájí, podle ní pomoc zraněnému muži zavolal.

Osmadvacetiletý Milan S. v BMW v pondělí večer u obce Horní Bříza srazil a zabil podnikatele Petra G. (†56), který byl rovněž obecním zastupitelem a tchánem plzeňského hejtmana. Mladík neposkytl zraněnému muži první pomoc a z místa nehody zmizel, policie ho za pomoci služebního psa objevila zhruba za hodinu.

Pomoc zraněnému poskytovali svědci, mezi nimi i pražský hasič Daniel Šarman, který jel náhodou kolem. V resuscitaci pak pokračovali i přivolaní záchranáři. Bohužel přes veškerou snahu Petr G. v nemocnici zraněním podlehl.

K rozhořčení pozůstalých byl viník nehody krátce po zadržení propuštěn. Televize Prima se ho snažila kontaktovat, ale mladík se podle matky psychicky zhroutil. Matka následně v rozhovoru syna obhajovala a popřela, že by se snažil od nehody utéct. „Žádný, že ujel, zavolal telefonem nejdřív s tím pánem, né, že se sebral a ujel,“ řekla televizi Prima matka řidiče.

Jenže místní hovoří jinak, podle nich je Milan S. pěkný »grázl« a není to zdaleka jeho první průšvih ani nehoda. „Maminka ho ve všem podporuje, ze všeho ho vytahává a on za nic nikdy nemůže,“ potvrdila sousedka. „Má jen štěstí, že mu pořád za zadkem stojí jeho máma a ta mu pomůže se ze všeho vyvléknout. Problémy má už od patnácti let a tohle bylo jen nutné vyvrcholení, které jednou přijít muselo. Má za sebou krádeže, říká se tady, že prodává drogy, a i to, že měl sebraný řidičák a stejně jezdil dál bez něj. Milan už boural tady ve vesnicích několikrát, naboural třeba do stromu nebo spadl s autem do škarpy,“ řekl další soused serveru Krimi-Plzeň.

 

sores ( 25. listopadu 2016 11:41 )

Lidi toho o něm tolik špatného ví a stejně se nic neděje. Právě proto všem grázlům vše prochází,a s tím naši zákonodárci a policajti počítají že lidi drží hu.bu a nekonají jako v jiných státech kde se nebojí stávkovat proti jakékoliv nespravedlnosti! Nechat chodit takového hajzla po svobodě je doslova do nebe volající. Není divu, když jsme černobílej cikánov.

romkavbase ( 25. listopadu 2016 10:37 )

 se zhroutil, to znamená, že se zkouřil do nevědomí? nebo z představy, že si v lochu nezahulí?

aeraluna ( 25. listopadu 2016 10:35 )

Chlapeček se v 28 letech ještě drží maminčiny sukně?! To vypovídá za vše...odhaduji ho na zpovykaného spratka, kterému vždycky všechno prošlo...rodiče to zařídili. On je malý hodný chlapec, on za nic nemůže...z nezralosti dnešní "mladé" generace je mi na blití velebnosti...

beda88 ( 25. listopadu 2016 06:29 )

nu....., jsi normální? neměla bys svůj příspěvek napsat v uvozovkách? jestli ne tak jsi normální pitschus. co je na nich za největší zlo? jeď se podívat do Holandska tam jich musí být několik milionů těch zlých. jinak maminka je asi podnikatelka nebo místní politička, asi jako kantýnská a pracující "kobyla" Nagyová , že má takové konexe.

gizela.kulenova ( 25. listopadu 2016 00:15 )

 cykliste jsou nejvetsi zlo, dobre ze proti nim tento mlady muz bojuje

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání