Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Myslivec u Lysé nad Labem střelil mladíka do obličeje: Vešel na zakázané území

Myslivec u Lysé nad Labem střelil mladíka do obličeje: Vstoupil na zakázané území.
Myslivec u Lysé nad Labem střelil mladíka do obličeje: Vstoupil na zakázané území.  (Autor: profimedia.cz - ilustrační foto)
Autor: dce - 
12. listopadu 2016
17:34

Tragicky málem dopadlo porušení zákazu vstupu při lovu kachen u Lysé nad Labem. Jeden z myslivců totiž narušitele střelil přímo do obličeje!

Mladého muže postřelil myslivec na lovu kachen v sobotu dopoledne. Myslivec v Lysé nad Labem při honu na kachny postřelil muže, který se pohyboval v místě, kde neměl být. Byl tam zákaz pohybu a on ten zákaz porušil,“ řekl serveru iDnes.cz mluvčí krajské policie Jakub Vinčálek.

Policie celý případ vyšetřuje. Postřelený mladík měl ovšem veliké štěstí – skončil v nemocnici pouze s povrchovým zraněním. 

lobotom ( 3. prosince 2016 01:16 )

Muž létal ve vzduchu nad rybníkem a navíc se jeho vzhled podobal kachně. Tak hlavně že střelec za nic nemůže a viděl přesně do čeho střílí. Jistě nezanedbali ani označení zákazu vstupu. A nebo to bylo jako obvykle, cedule maximálně tak na obecní úřední desce, parta poloslepých nadržených vrahů se chystá na pro tento účel uměle odchované brojlery, kteří se ani neobtěžují vzlétnout, takže je mastí hned na hladině a odražené broky létají všude okolo.

Wolf ( 21. listopadu 2016 12:16 )

Dost pochybuju, že měl vůbec šanci o nějakým zákazu vědět. Jedna cedule na celej les asi těžko stačí.

308win ( 13. listopadu 2016 17:18 )

Pošlete mi prosím vaše indicie ať víme s kým máme tu čest.

agfor ( 13. listopadu 2016 12:09 )

Mělo by to vést k zákazu střelby po lesích. Ale co by jinak šlechta dělala ?

akublender ( 13. listopadu 2016 10:23 )

Myslivce známe, drtivá většina jsou neskutečný dobytek ožralý od rána do noci. Jsou to devianti s vakuem místo mozku. Normální člověk si dost těžko splete letící kachnu s chodícím člověkem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání