Nejmladší taneční pár soutěže se dostal na pranýř kvůli choreografiím, které podle zjištění Blesku měl připravovat pro tuto dvojici někdo úplně jiný než mladá tanečnice.

Ta to ovšem má v popisu své práce stejně jako její kolegové! Dokonce se mluvilo o tom, že za to původnímu tvůrci, v tomto případě ruské choreografce Jekatěrině Slovikové, nezaplatila.

„Ano, je to pravda, choreografii jsem pro ni dělala. Neměla ani slušnost se ozvat, kdy zaplatí,“ řekla Blesku Sloviková. Toto prohlášení ale mladou tanečnici nadzvedlo až ke stropu! „Vypadám snad jako někdo, kdo neplatí?“ reagovala Lálová podrážděně na náš dotaz.

„Určitě nikomu nic nedlužím!“ dodala. Nepřímo tak přiznala, že si choreografie kupuje! Podle vyjádření ČT takové jednání zakazuje smlouva. Pokud se to prokáže, hrozí Veronice pokuta nebo vyhazov.

Brání ji i Onder

Na obranu mladičké tanečnice se staví jak Piškula, tak i hlavní choreograf StarDance Jan Onder (31). „Kdyby Verča potřebovala pomoct s choreografií, rozhodně by ji nemusela kupovat, protože bych jim pomohl já,“ řekl Blesku Onder s tím, že Lálová je zkušená profesionální tanečnice a určitě si ví rady.

Fotogalerie
21 fotografií