Podvod, jaký televizní soutěž StarDance za svých osm řad nepamatuje! Nejmladší a nejroztomilejší tanečnice televizní soutěže není až takový andílek, jak se může na první pohled zdát.

„Je to pěkné kvítko, neumí tvořit choreografie, tak to řeší tím, že si za ně platí jinde,“ tvrdí zdroj blízký Veronice. Jako důkaz přikládá i komunikaci, ve které to bez skrupulí sama Lálová přiznává.

Choreografie za ni údajně tvoří tanečníci Honza Dvořáček a Michal Mládek. „Platím to za nás oba, a je to tisícovka za lekci. Asi to budu po Zdeňkovi chtít. Všem někdo pomáhá, jen já mám kamarády, co mi nedají slevu,“ stěžuje si v komunikaci Lálová na Piškulu i své kamarády, od kterých by čekala slevu.

Jako další využila služeb známé ruské choreografky Jekatěriny Slovikové. Lálová s ní trénovala choreografie do StarDance, a přes příslib jí za to nezaplatila. Když byly choreografie hotovy, jen jí Lálová sdělila, že je to pro StarDance a že je bude prezentovat jako své.

„Ano, je to pravda, choreografii jsem pro ni dělala. Neměla ani slušnost se ozvat, kdy zaplatí. Je talentovaná tanečnice, ale takhle se chovat nemůže,“ potvrdila Jekatěrina. Na dotaz Nedělního Blesku Lálová odpověděla, že se ozve později, do uzávěrky se to však nestalo!

Česká televize: O ničem nemáme ani tušení!

„Taneční partneři známých osobností nejsou jen partnery, ale podle pravidel StarDance také choreografy páru. Jediný, kdo na ně dohlíží a pomáhá jim, je hlavní choreograf soutěže Jan Onder. O nikom dalším nevíme,“ potvrdil Nedělnímu Blesku manažer vývoje StarDance Jan Potměšil.

„Zatím nemáme žádné indicie k tomu, že by k nějakému porušování pravidel docházelo,“ dodal. Pokud by se Lálové podfuk potvrdil, hrozil by jí nejspíš peněžitý trest.

VŠE O SHOW STARDANCE NA BLESK.CZ ČTĚTE ZDE>>

 

Fotogalerie
61 fotografií