Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Policie pátrá po totožnosti ženy, kterou srazil vlak! Nepoznáváte ji?

Autor: rc - 
4. listopadu 2016
23:30

K obrovské tragédii došlo 3. října mezi zastávkami Senohraby a Čtyřkoly. Těsně před třiadvacátou hodinou vběhla do kolejiště neznámá žena, která střetnutí s vlakem nepřežila.  Policisté pátrají po její totožnosti a žádají o pomoc veřejnost!

Krátce před třiadvacátou hodinou 3. října vběhla pod kola jedoucího vlaku neznámá žena. Tragédie se odehrála mezi železničními zastávkami Senohraby a Čtyřkoly. Žena utrpěla vážná zranění a střetnutí s osobním vlakem nepřežila.

Policisté v současné době pátrají po totožnosti ženy a o pomoc žádají i veřejnost. „Kriminalisty rovněž zajímá i skutečnost, kde se žena v průběhu inkriminovaného dne mohla pohybovat,“ uvedl mluvčí středočeského kraje Zdeněk Chalupa.

Podle soudních znalců ženě mohlo být 21 až 37 let. Byla střední až hubenější postavy a měřila kolem 161 centimetrů. Vlasy měla hnědé až nazrzlé a středně dlouhé. Nehty na rukou měla nalakované modrostříbrným lakem a na nohou měla lak fialové barvy. Na bedrech měla vytetovaný ornament velký 17 x 3 centimetry.

„K dalším poznávacím znamením patří příčná 3centimetrová jizva v hrdelní jamce, zřejmě po tracheostomii, okrouhlá bělavá jizva o průměru 1 cm na levém boku, pravděpodobně po zavedení hrudního drénu a bělavá 10 cm dlouhá jizva na levé ruce po chirurgické stabilizaci zlomeniny předloktí,“ uvedl policejní mluvčí Zdeněk Chalupa.

„V době nešťastné události byla oblečena do šedé semišové mikiny značky Yessica s kapucí, opatřené v přední části zipem a kapsou, modrých džínových kraťasů délky nad kolena se zapínáním na knoflíky. V poutkách byl zasunut hnědý kožený opasek se sponou z bílého kovu. Na nohách měla černé sportovní boty značky Rolan s černou podrážkou, na bocích s umístěným ornamentem v kombinaci modré a růžové barvy,“ dodal mluvčí středočeského kraje.  S případnými informacemi se obraťte na policii.

Pozor! Galerie obsahuje drastické snímky.

luder ( 5. listopadu 2016 03:07 )

A to hlavní, obličej, to neukážete? Poznávat někoho podle oblečení; to snad jedině její rodina!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání