Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Od holčiček chtěl nahé fotky: Pedofil z Karlovarska skončil ve vazbě!

Pedofil z Karlovarska skončil ve vazbě.
Pedofil z Karlovarska skončil ve vazbě.  (Autor: FTV Prima)
Autor: lm - 
12. října 2016
20:43

Až pět let vězení hrozí muži z Karlovarska, který si na sociálních sítích psal s nezletilými dívkami, lákal od nich nahé fotky a dával jim nechutné návrhy. Kontaktoval takto nejméně 10 dívek. Pedofil Milan U. už sedí ve vazbě. Informovala o tom FTV Prima.

Milan U. z Karlovarska přes Facebook kontaktoval nezletilé dívky a psal si s nimi. „Obviněný se měl dopustit trestné činnosti tím, že prostřednictvím sociální sítě Facebook opakovaně kontaktoval větší množství nezletilých dívek, se kterými vedl komunikaci ve směru k sexuálním otázkám, žádal je o zasílání fotografií jejich nahého těla a tato komunikace směřovala k tomu, aby se s nimi později mohl setkat za účelem sexuálního styku,“ řekl televizi Prima Ivo Hahn, mluvčí městského státního zastupitelství v Brně.

Nejméně v jednom případě si s pedofilem namísto jedenáctileté dcery psala matka, která se tak snažila získat důkazy. „Já můžu být jako rodič ráda, že jsem na to přišla tak rychle. Hned z té první zprávy šlo vidět, že je to dospělý člověk, který chce dítě nalákat na nějaké hrátky, popřípadě nějaké fotečky,“ vysvětlila televizi Prima v prosinci 2015 paní Lenka.

Pedofil nepřestal ani poté, co mu policisté v rámci vyšetřování zabavili počítač. I jako obviněný si s nezletilými dívkami psal a dokonce se s jednou setkal. Soud proto poslal muže do vazby. V případě odsouzení mu za ohrožení mravního a sexuálního vývoje hrozí až pět let za mřížemi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání