Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zásahovka dopadla uprchlého vězně Lubomíra: V base ho čeká tvrdý režim!

Autor: lm - 
10. října 2016
22:39

Čtyři měsíce unikal policii, ale nakonec byl stejně dopaden. Uprchlý vězeň Ľubomír Behan (24), pro kterého si přišla zásahovka do domu jeho otce, se vrátí do vězení. A čeká ho velmi přísný režim!

Ľubomír Behan (24) utekl 2. června ze slovenské věznice Leopoldov. Kriminálník, který si tu za ozbrojenou loupež odpykával bezmála devítiletý trest odnětí svobody, zdrhl bachařům během práce na střeše střelnice. Dlouhou dobu se ho pak nedařilo dopadnout, zásahovce jednou dokonce zdrhl přes zahrady jen ve spodním prádle.

V noci z pátku na sobotu si pro něj zakuklenci přišli do obce Ostrov u Piešťan. Mladík se tu schovával v důmyslném úkrytu na půdě domu svého otce. Behan tak poputuje zpět do věznice. Kvůli útěku může za mřížemi strávit dalších pět let. „Bylo zahájeno trestní stíhání a jmenovanému bylo sděleno obvinění pro přečin maření výkonu úředního rozhodnutí, kde mu hrozí až pět let,“ sdělil Novému Času mluvčí krajské trnavské prokuratury Mojmír Huna.

Video  Uprchlý vězeň Behan se ukrýval na půdě pod podlahou.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Navíc uprchlíka čeká v base tvrdý režim. Podle slovenského deníku bude trávit celé dny na cele a na vzduch se dostane jen během dvouhodinové procházky pod dozorem. Na práci venku může rovnou zapomenout. Behan navíc bude moci s návštěvami mluvit jen přes sklo a jeho telefonáty i korespondence budou kontrolovány.

beda88 ( 11. října 2016 06:17 )

nedávno jsme v TV na satelitu viděl případ útěku 5 vězňů. otec jednoho jim přistavil auto k věznici, dostal pak 10 let natvrdo. vězni pak zastřelili jednoho poldu. vypátrali je v karavanu někde v kempu. při přestřelce 2 zastřelili a zbylí 3 dostali trest smrti. jak jednoduché.

odol ( 10. října 2016 23:48 )

 Najhnusnejši odpad ktorý živíme s prostriedkov,čo odtrhávame od huby starým ľudom a deťom!!Mali ho odj@bať pri zatýkaní a bol by pokoj!! Ksindl prašivý,mulelský!!

dietr ( 10. října 2016 23:35 )

tomu tátovi to ale trvalo , než ho prásknul

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání