Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž se na Litoměřicku zapálil před zraky dětí: Popáleniny má na 80 procentech těla

Autor: Jana Ulrichová - 
14. září 2016
14:06

Scéna jak z hororu se odehrála v úterý večer v litoměřických Pokraticích. Na tamním sídlišti se pokusil upálit muž (36). Hrůzného divadla byly svědky děti, které si poblíž hrály.

Kde se muž na sídlišti vzal, místní netuší. Neznali ho, v domě, u nějž se rozhodl skoncovat se životem, nebydlel. Podle svědků si s sebou přinesl bandasku, ze které na sebe začal vylévat hořlavinu. Pak se zapálil. Když vzplál, všimly si ho děti, které křikem přivolaly obyvatele sousedního domu.

„Volali, že tam někdo hoří. Několik lidí vyběhlo ven, podávali jsme jim z okna vodu,“ popsala žena z přízemního bytu, která nešťastníka pomáhala hasit. „Byl hodně popálený,“ dodala. Pro nešťastníka přijela nejdříve záchranka, nakonec ho do nemocnice dopravil vrtulník.

Muž, který podle policistů pochází z Litoměřicka, skončil na pražských Vinohradech. Jeho stav je velmi vážný, má popáleniny na osmdesáti procentech těla. Vyšetřovatelé ho proto nemohli zatím vyslechnout. „Okolnosti tragédie vyšetřujeme, motiv mužova činu zatím neznáme,“ uvedla ve středu policejní mluvčí Pavla Kofrová.

dietr ( 14. září 2016 19:55 )

dneska by to šlo, řekl si po zjištění, že je třináctého

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání