Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Mirka odešla do školy a zmizela: Může se pohybovat po Praze s další dívkou

Mirka odešla do školy a zmizela: Může se pohybovat po Praze s další dívkou
Mirka odešla do školy a zmizela: Může se pohybovat po Praze s další dívkou  (Autor: Policie ČR)
Autor: dce - 
6. září 2016
16:32

Po třináctileté Mirce pátrá rodina a policie od pondělního odpoledne. Ráno totiž odešla do školy, kam už ale nedorazila. Policie se domnívá, že by se dívka z Jihlavy mohla v doprovodu další slečny pohybovat v Praze.

Mirka Zavadilová odešla v pondělí ráno do školy, tam ovšem nedorazila. Odpoledne se telefonicky spojila se svou rodinou, domů se ale nevrátila. Po třináctileté dívce z Jihlavy teď pátrá policie.

Pohřešovaná dívka je vysoká přibližně 160 centimetrů, hubené postavy. Má modré oči a dlouhé vlnité obarvené rezavé vlasy. Pohřešovaná dívka má tetování (pouze namalované, pozn. red.) na zádech, umístěné v oblasti lopatky. U sebe má zřejmě batoh černé barvy se vzorem s modrými květy,“ uvedla policejní komisařka Jana Kroutilová.

Policie po dívce pátrala nejprve v Jihlavě a okolních obcích. „Prověřili také zdravotnická zařízení, autobusová i vlaková nádraží, další příbuzné, známé i kamarády, zábavní podniky, obchodní centra a dívku hledali i na jiných vytipovaných místech. Do současné doby bez kladného výsledku. Na základě šetření policisté zjistili, že by se pohřešovaná mohla nacházet v Praze,“ dodala Kroutilová.

Podle všeho by se Mirka mohla po metropoli pohybovat v doprovodu další dívky. Pokud máte o pohřešované jakékoliv informace, můžete je sdělit na lince 158 nebo nejbližší policejní služebně.

Mirka odešla do školy a zmizela: Může se pohybovat po Praze s další dívkou Mirka odešla do školy a zmizela: Může se pohybovat po Praze s další dívkou | Policie ČR

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání