Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Je to hodný kluk: Mladíka, který přizabil zpěváka Hrůzu, propustil soud na svobodu

Autor: els - 
23. srpna 2016
11:28

Těžké poranění hlavy, operace a několikaměsíční rekonvalescence. To všechno předloni způsobil zpěvákovi Michalu Hrůzovi Patrik Kaifáš. Odsouzen byl na dva a půl roku. Odpykal si třetinu. Před pár dny ho propustili pro dobré chování a přístup k trestu.

Kaifáše na svobodu propustil Okresní soud v Ostravě. Mladík je ve čtyřleté zkušební lhůtě. Během těchto čtyř let se Kaifáš nesmí úmyslně dopustit žádného trestného činu ani přestupku.

Mladíkovo podmínečné propuštění navrhlo vedení heřmanické věznice, kde si trest odpykával. „Ano. Stalo se tak na návrh ředitele věznice, který byl akceptován,“ potvrdil Deníku první zástupce ředitele věznice Petr Čejka. „Můžeme říct, že šlo o aktivní přístup k plnění programu zacházení s odsouzenými a bezproblémový výkon trestu,“ dodal.

Kaifáš měl ve vězení strávit nejprve tři roky a posléze soud snížil trest na dva a půl roku. Mladík byl odsouzen za napadení zpěváka Michala Hrůzy. To se odehrálo ve Stodolní ulici v Ostravě, kam si zašel zpěvák po koncertě na Festivalu v ulicích.

Hrůza se tehdy snažil uklidnit spor mezi dvěma mladíky, Kaifášem a jeho bratrancem. Nakonec skončil v nemocnici s těžkým poraněním hlavy. Lékaři museli provést operaci a zpěváka pak čekala několikaměsíční rekonvalescence.

petr2016 ( 23. srpna 2016 22:30 )

V noci na Stodolní se to bije..a zmlatí někoho, způsobí mu vážné zdravotní potíže a málem ho nezabije.....no a když je to zrovna před soudem tak se to tváří jak největší neviňátko... skoro by jste jim dali dudlík a k tomu andělská křídla nasadily..Inu..chlapci umí měnit masku.....

pomooooc-hori ( 23. srpna 2016 16:53 )

Když nevydržíš, tak to pusť. Jen jestli muži mají rádi tebe.

pomooooc-hori ( 23. srpna 2016 16:50 )

Nevztekej se, tím se lepší neuděláš, podporuješ slovně násilí, vožralko.

pomooooc-hori ( 23. srpna 2016 16:33 )

Co ty bys za to dala. Jenže to by ses musela trefit a ne ožužlávat koule, pindo vopilá.

majojo ( 23. srpna 2016 16:13 )

Ano, je to hodný kluk. Jen kopat někoho do hlavy mu nedělá problém.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání