Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Divoká party v Plzni: Když došel alkohol, žena vypila Savo. Následovala krutá reakce

Žena v Plzni se otrávila Savem.
Žena v Plzni se otrávila Savem.  (Autor: Krimi-plzen.cz/MP Plzeň, archiv)
Autor: haj - 
12. července 2016
15:21

Stává se, že během mejdanu člověk vypije kdeco. Ovšem strážníci městské policie v Plzni si během úterní dopolední služby vyslechli příběh, nad kterým jen rozum stál. Jistá žena totiž kromě alkoholu požila i čisticí prostředek Savo. Po bělidle se jí rázem udělalo zle. Zvracela a třásla se. Nakonec musela být převezena do nemocnice.

Dotyčnou objevili policisté před kavárnou Ólalala na plzeňském náměstí Republiky. Právě zvracela do odpadkového koše. Oporu jí poskytovali dva muži, kteří strážníkům na pochůzce vysvětlovali, že se nic neděje. „Trochu jsme slavili, ale jsme v pořádku, jen paní je špatně od vypitého alkoholu. Právě jsem volal kamarádovi a za chvilku nás tady vyzvedne,“ líčil jim podle serveru Krimi-plzen.cz jeden z opilců situaci.

Jenže hlídce se zdálo podezřelé, jak je žena podivně bledá a navíc velmi zmatená a apatická. Kromě toho se třásla jako osika, a tak ji usadili na lavičku. To se však nelíbilo jejímu pánskému doprovodu, a tak strážníci museli povolat posilu. Když se jim podařilo od ženy zjistit, že se otrávila Savem, okamžitě přijela záchranka.

Do příjezdu sanitky, která ji odvezla do nemocnice, ji strážci zákona udržovali při vědomí a snažili se s ní komunikovat. Provedli u ní též dechovou zkoušku na alkohol. Test ukázal hodnotu 1,38 promile.

VsechnoVim ( 13. července 2016 13:10 )

 Tak ona má jen 1,38 promile a už vypije Savo??? Dělá si srandu??? Musela by mít přes 3 promile nějmíň, aby nevěděla co dělá. Úmyslný čin a tečka.

dyskrymynaclja ( 12. července 2016 23:27 )

Savo má říz,dnešní patoky max 35%

prycsvladou ( 12. července 2016 18:32 )

no nechal bych ji zaplatit vyjezd a naslednou lecbu-piitcha vypatlana

14178kikina ( 12. července 2016 18:15 )

Spíš kráva

vosavopruz ( 12. července 2016 16:38 )

takhle plýtvat Savem Už aby byly volby

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání