Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Beránek se mi potácel naproti a táhl za sebou střeva: Neznámý pachatel brutálně zavraždil dvě ovce

Beránek se mi potácel naproti a táhl za sebou střeva: Neznámý pachatel brutálně zavraždil dvě ovce.
Beránek se mi potácel naproti a táhl za sebou střeva: Neznámý pachatel brutálně zavraždil dvě ovce.  (Autor: krimi-plzen.cz)
Autor: dce - 
11. července 2016
11:39

Absolutně děsivý pohled se naskytl panu Oldovi z Myslince u Kozolup. Minulý víkend mu zatím neznámý pachatel brutálně zavraždil ovečku a beránka, které jeho rodina chovala na svém pozemku. Bestiální mučení už vyšetřuje policie.

Dva rodinné mazlíčky a užitečná zvířátka chovala rodina z Myslince. Jenže minulý víkend k nim přišel neznámý deviant a ovce brutálně umučil. 

„Beránek se mi potácel naproti a táhl za sebou střeva, která mu vyhřezla konečníkem ven. Nikdy nezapomenu na ten obraz, jak za ním byl oblak zelených masařek a zvíře sténalo bolestí. V přístřešku, který tam zvířata měla, pak ležela ubodaná ovečka. Ten, kdo ji zabil, chtěl, aby trpěla. Měla řezné rány na hlavě a na krku, ale ne tak, aby ji podřízl, ale tak, aby trpěla. Podle stop krve umírala dlouho a vykrvácela pomalu,“ řekl serveru Krimi-Plzeň.cz majitel zvířat.

Celou věc už vyšetřuje policie, podrobnější informace ovšem k případu nechtějí poskytovat.

nezadat1 ( 11. července 2016 12:45 )

Je to zrůdnost,ale představte si že máte za souseda magora co má desítky koček a vy si nemůžete ani vyvětrat pro smrad kočičinců a není na to zákon jak stím něco udělat.Věřte,že tato situace dovede i slušného člověka ke skratu.

baronessa ( 11. července 2016 12:33 )

 Při té hrůze by člověka aspoň trochu potěšila zpráva, že toho ... nemůžu najít odpovídající výraz ..... chytili a vsadili do vazby. S vidinou mnohaletého trestu. Jinak tomu člověku přeju jen to nejhorší. Nic ho neomlouvá, ani mdlý mozek.

naidka ( 11. července 2016 12:27 )

Dnes mají Bleskáči napilno, jedna šokující zpráva za druhou.

naidka ( 11. července 2016 12:24 )

Všimla jsem si, že si hodně lidí pořizuje pár oveček na spásání trávy na svém pozemku a pro potěšení. Jestli se někdo nechtěl pomstít přímo majiteli, mohl to udělat podobný úchyl, co utýral ty koně tentokrát si troufl jenom na ovečky, může to být velmi nebezpečná zrůda.

andorea ( 11. července 2016 12:22 )

 Dnes je v redakci někdo, kdo se vyžívá v článcích o týrání zvířat? To už je čtvrtý článek za den! Raději to sem ani nedávejte nebo to ještě může inspirovat nějaké jiné lidské hovado.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání