Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Muž (†29) vylezl na věž kostela v Domažlicích a skočil na náměstí plné lidí

Autor: shp - 
5. července 2016
17:51

Chtěl skončit se životem a mít u toho početné obecenstvo. Mladý muž se proto rozhodl vylézt na věž kostela Narození Panny Marie v Domažlicích a skočit z ní. Dopadl na střechu, která ho odrazila na zem. Na místě byl mrtvý.

Z věže skočil kolem druhé hodiny odpolední. „Přítelkyně ho viděla, když padal dolů. Napřed dopadl na střechu poblíž věze a ta ho odhodila. Pak už letěl přímo na zem na náměstí. Běžel jsem tam, jestli by se mu nedalo pomoct, ale bohužel, byl mrtvý na místě,“ řekl svědek webu Krimi-Plzeň.cz.

Je to strašné, náměstí bylo plný maminek s dětmi, chodí se sem na zmrzlinu, ještě štěstí, že nikoho nezabil!“ vypověděla roztřesená žena, která zrovna šla po náměstí, když tělo dopadlo na zem.

Policisté uvedli, že muž se narodil v roce 1987. Nařízena byla soudní pitva. Strážci zákona také prošetří, zda se jednalo o sebevraždu, jak tvrdí všichni svědci.

baronessa ( 6. července 2016 10:24 )

On Blesk dobře ví, že když takové sousto předhodí veřejnosti do diskuse, bude tu kliků jako naseto. A z nich on žije.

lunatic ( 6. července 2016 07:33 )

Za tohle je možné dotyčného obžalovat z obecného ohrožení .

Dvorla ( 6. července 2016 07:23 )

No, je vidět, co máš v hlavě, chlapče. Nic....

dozor3 ( 5. července 2016 22:07 )

Nemám nic proti sebevrahům, ať si každý se svým životem naloží jak uzná za vhodné. Ale pokud tím ohrožuje ostatní k je to debil a měl by chcípat v bolestech. Určitě ten debil mohl jít skočit pod vlak, kde by nikoho neohrozil.

odol ( 5. července 2016 20:57 )

 KDO NESKÁČE-NENÍ ČECH!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání