Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

U Prahy se srazil vlak s náklaďákem: Těhotnou cestující odvezli do nemocnice

Autor: ljš, mal - 
17. května 2016
10:29

V Měšicích u Prahy se srazilo na přejezdu nákladní auto s vlakem. Na místě jsou čtyři lehce zranění, do nemocnice ale byla také převezena cestující, která je těhotná. Silnice mezi Měšicemi a Hovorčovicemi je uzavřená.

Podle mluvčího drážní inspekce Martina Drápala se nehoda stala na přejezdu chráněném závorami i světelnou signalizací. „Tatra v místě asistovala u frézování silnice. Při odjezdu najela do kolejiště, kde se střetla s vlakem a byla odmrštěna," uvedla policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Podle řidiče byla na vině technická závada. „Auto bude nyní vyproštěno a následně podrobeno zkoumání," dodala mluvčí.

Záchranáři na místě ošetřili pět lehce zraněných, poté je odvezli do mělnické a neratovické nemocnice. „Do nemocnice navíc převezli k preventivní kontrole těhotnou ženu," řekla mluvčí středočeské záchranky Petra Effenbergerová.

1980 ( 25. července 2016 19:32 )

ty jsi taky opice

MARTINBENES37 ( 17. května 2016 12:18 )

 NÁBYTEK KOLINA, SPUSTIL NA NETU NEJVĚTŠÍ ESHOP S NÁBYTKE, MASAKR NEJVĚTŠÍ VÝBĚT, BEZKONKURENČNÍ CENY , SLEVY 50% NA VYBRANÝ SORTIMENT A BONUS, PRO DNEŠNÍ KUPUJÍCÍ DALŠÍCH 25% !! http://www.nabytekkolina.cz/kategorie-produktu/kuchyne/kuchynske-linky-260-cm/ NABYTEKKOLINA.CZ VYUŽIJTE DNEŠNÍ SLEVY NA PLNO !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání