Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Lupič z auta v Kladně ukradl naditou kabelku! Bylo v ní čtvrt milionu

Lupič z auta v Kladně ukradl naditou kabelku! Bylo v ní čtvrt milionu.
Lupič z auta v Kladně ukradl naditou kabelku! Bylo v ní čtvrt milionu.  (Autor: Profimedia)
Autor: ČTK - 
4. května 2016
15:36

Zloděj v Kladně ukradl kabelku, ve které bylo čtvrt milionu korun. Její majitelka ji nechala bez dozoru v zaparkovaném autě. Pachateli, po kterém policisté pátrají, hrozí za krádež až pět let vězení.

Kabelku zloděj ukradl v pondělí odpoledne v ulici Antonína Suchého. Žena nechala kabelku v autě přibližně deset minut. „Obsahem kabelky byly nejen osobní doklady, platební karty, ale především finanční hotovost 250 000 korun, kterou poškozená vyzvedla v jednom z peněžních ústavů,“ uvedla mluvčí kladenské policie Jana Šteinerová. Další  několikatisícovou škodu zloděj způsobil násilným vniknutím do auta.

Policie hledá svědky krádeže, kteří v pondělí před 14:00 spatřili u vozidla Škoda Fabia v ulici Antonína Suchého v Kladně podezřelou osobu. Řidiči ani spolujezdci by podle mluvčí neměli nechávat po opuštění auta uvnitř žádné cenné věci.

„Při odchodu od vozidla vždy překontrolujte, zda je vozidlo bezpečně zajištěno a zda jste zde nic nezapomenuli, a to především na viditelných místech," dodala Šteinerová.

sores ( 4. května 2016 17:23 )

 Krást se nemá, ale dobře jí tak! nenechávám v autě absolutně nic ani deštník a ona v něm nechá čtvrt mega, je to kr.áva!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání