Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Reportéry z Primy srazil u nehody autobusu s dětmi kamion: Skončili v nemocnici

Autor: dce, ČTK - 
9. března 2016
14:02

Reportéři FTV Prima, kteří ve středu natáčeli na místě nehody autobusu s dětmi na Lounsku, skončili rovněž v nemocnici. Na extrémně namrzlé komunikaci jejich vůz srazil kamion!

Stejně jako mnoho dalších redaktorů i reportéři Krimi zpráv z FTV Prima vyrazili ve středu ráno na místo vážné dopravní nehody na Lounsku. Autobus s desetiletými školáky z Vejprt havaroval na namrzlé silnici a převrátil se na bok. Uvnitř bylo zraněno 43 dětí, tři pedagogové a řidič.

Kvůli této nehodě havarovalo poblíž i několik dalších vozů a dokonce i dvě sanitky, než začal provoz na silnici někdo řídit. Po odklizení následků nehody ovšem na místě havaroval i vůz FTV Prima. Uvnitř seděla reportérka Renata Malíková a kameraman.

"Jsem v šoku, jsem v nemocnici a nechci k tomu více říkat! Vůbec nevím, jak na tom jsou moji kolegové," řekla Frekvenci 1 Malíková.

Do červeného vozu reportérů narazil zezadu kamion, k nehodě došlo patrně vinou nepozornosti řidiče nákladního vozu. Posádka osobáku skončila v nemocnici v šoku, naštěstí bez vážnějších zranění.

"Jsem šťastná, že žijeme. Byla to ohromná rána, pak už jsme jen letěli vzduchem," řekla Blesku Renata Malíková.

Při nehodě autobusu byli čtyři lidé zraněni vážně, z toho jedna učitelka utrpěla poranění hlavy. Nejvážněji zraněnými, které středočeští záchranáři ošetřovali, bylo dítě, u kterého podle mluvčí museli zajistit dýchání, napojit ho na umělou plicní ventilaci a po dalších úkonech převézt do pražské motolské nemocnice na oddělení dětské traumatologie. Někteří zranění skončili v pražské motolské nemocnici.

lync ( 9. března 2016 19:19 )

porušila pravidla silničního provozu kravka a ani si to nepřipouští

lync ( 9. března 2016 19:05 )

kráva podle záběrů a svěděctví může za nehodu reportérka, napařit jí pokutu až zčerná a ten náklaďáček není kamion de*bilové!!!

srdcovadama111 ( 9. března 2016 18:49 )

Chtěla vidět krev dětí, vidí teď svoji.

dfghjk ( 9. března 2016 17:51 )

Komentář k této události "po primácku" by mohl vypadat asi nějak takto: Pokud jste hyeny z nějakého bulvárního média, měli byste zpozornět. Ne vždy se vám může vyplatit být u toho. Atd.... A ještě kontrolní otázka. Zdalipak nám dnes pan Voříšek opět sdělí, že " Prima jede!" ?

lync ( 9. března 2016 17:32 )

hyeny dostaly co si zaslouží!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání