Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Přes výstražná červená světla vjela na přejezd a srazil ji vlak: Řidička z místa utekla

Autor: haj - 
10. ledna 2016
10:30

Už blikala červená výstražná světla, řidička osobního auta přesto vjela na přejezd. Ujet už ale nestihla a srazila se s vlakem mířícím z Kladna směrem na Unhošť. K nehodě došlo v pátek večer u areálu Lega na okraji Kladna.

Nikdo z vlaku nebyl při nehodě zraněn, ovšem posádka auta, které bylo po srážce odhozeno mimo trať i silnici, dopadla o něco hůř, soudě podle stop krve na airbagu a karoserii vozu. Přesto však šoférka z místa nehody okamžitě utekla. Podle policie s ní byl během nehody ve voze ještě muž.

Na místo vyjely dvě policejní hlídky spolu s policejním psovodem a služebním psem, záchranáři a také dvě jednotky hasičů z Kladna a Kralup nad Vltavou.

Policejní pes po posádce vozidla marně pátral, posléze však byla žena, která měla sedět za volantem, nalezena v kladenské nemocnici. Dechová zkouška u ní prokázala, že nebyla pod vlivem alkoholu.

 

openha ( 13. listopadu 2016 10:09 )

OSOBNĚ SI MYSLÍM,ŽE SVĚTLA NA PŘEJEZDECH JSOU MÁLO INTENZIVNÍ,NĚKDY AŽ MDLÁ A TO ZEJMÉNA ZA SLUNEČNÍCH DNŮ !!! VAROVNÁ SVĚTLA NA PŘEJEZDECH BY MĚLA BÝT MINIMÁLNĚ O 50% INTENZIVNĚJŠÍ,TADY UŽ SE NEDÁ DÁT NA NĚJAKÉ ŘEČI ŘIDIČŮ ŽE OSLŇUJÍ,TADY MUSÍ ŘIDIČE SILNÉ BODAVÉ SVĚTLO DOSLOVA ZASTAVIT!!!

lipno ( 9. února 2016 09:22 )

Debil jsi ty a Sobotka! Prozradil ses!

adref ( 11. ledna 2016 00:09 )

Souhlasim,mate pravdu.

moiaza ( 10. ledna 2016 18:10 )

Čtu diskuzi a je mi ma blití.

bizon_pepa ( 10. ledna 2016 16:42 )

Synki, nemáš nějakej chaos s klávesnicí? PS: Cháso známená zmatek. Ale možná jsi jen popleta.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání