Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Nic si nepamatuju, ale to není omluva, napsal na Facebooku opilec, který v baru zabil mladíka

Nic si nepamatuju, ale to není omluva, napsal na Facebooku opilec, který v baru zabil mladíka.
Nic si nepamatuju, ale to není omluva, napsal na Facebooku opilec, který v baru zabil mladíka.  (Autor: TV Nova)
Autor: dce - 
1. března 2016
11:06

Tragicky zahynul muž v baru v Horním Slavkově. Opilý rváč mu uštědřil jednu ránu do hlavy, která se otci tří dětí stala osudnou. Po šarvátce ho lékaři převezli do nemocnice, ale už mu nedokázali pomoci. 

Ondřej odešel večer na diskotéku v Horním Slavkově. Domů už se ale nevrátil. Jeden z opilých zákazníků začal se svým kamarádem nejdřív obtěžovat ostatní lidi v baru, pak došlo i ke rvačce.

„Bratranec dostal ránu a já jsem mu chtěl pomoct. Ale někdo mi dal taky ránu zezadu, takže jsem nevěděl vůbec nic. On dostal ránu přímo na spánek a padl pak na zem,“ řekl TV Nova bratranec mrtvého.

Ondřejovi se zastavilo srdce, které se přivolaným záchranářům podařilo znovu nahodit. Přiletěl i vrtulník, mladému muži ale už nedokázali pomoci – zemřel v nemocnici na krvácení do mozku po ráně do hlavy.

„Jeho zdravotní stav nebyl slučitelný se životem,“ uvedla mluvčí Fakultní nemocnice v Plzni Gabriela Levorová. Ondřej po sobě doma nechal družku a tři děti.

Policie agresivního opilce už zadržela – ten ještě stačil na svůj Facebook napsat: „Je to můj prů*er , celej život si to budu vyčítat. Nic si nepamatuju, ale to není omluva.“

Lenule ( 8. března 2016 09:00 )

petrmetr: znovu si přečtěte celý článek..a zejména tuhle větu ,, Jeden z opilých zákazníků začal se svým kamarádem nejdřív obtěžovat ostatní lidi v baru, pak došlo i ke rvačce." kde máte psáno, že tam hulil, řval chlastal a hlavně že si začal on? někdo ho napadl tak se pouze bránil..a odkdy by si nemohl otec od 3 dětí prostě odběhnout na pivo na diskotéku? vy jste tak chytrej až to bolí

rumungro ( 1. března 2016 14:57 )

Agresivní alkáč je smetí, ktery patří zamést do urny.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání