Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Byla to plánovaná vražda syna a manželky, tvrdí svědek o výbuchu domu v Českých Budějovicích

Autor: shp - 
26. prosince 2015
20:18

Byla to vražda, vzrůstá podezření ohledně výbuchu domu na Štědrý den, který zabil tříčlennou rodinu. Podle jejich známého, který mluvil s TV Prima, se jednalo o plánovaný čin, za kterým stál manžel.

V domě v Českých Budějovicích žili manželé s asi desetiletým synem dlouho, podle většiny sousedů byli nenápadní. Nehádali se, nic nenasvědčovalo nadcházejícímu neštěstí. Ne všichni si to asi myslí. Podle svědka televize nebylo pětileté manželství páru harmonické.

Jednalo se o vraždu. Přičemž ta vražda byla plánovaná, protože ten člověk vlastně zavraždil syna a manželku a nechal je různě po bytě ležet, pak sám šel do garáže, tam připravil vlastně ty lahve plynový, minimálně tři, který pustil vlastně, zapnul plyn a sedl si do auta a čekal na výbuch, no,“ řekl nejmenovaný muž.

Policie teorii o vraždě nepotvrdila, ale zatím ani nevyvrátila. „Byla nařízena soudní pitva všech tří těl, která určí okolnosti smrti a může mít pro vyšetřování zásadní význam. Prověřujeme všechny skutečnosti včetně případného násilného jednání spáchaného na obětech tohoto skutku,“ řekl policejní mluvčí Miroslav Doubek.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání