Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

Hrůzný nález nedaleko Chebu. Policie našla nejméně osm tělíček mrtvých dětí

Autor: ČTK, lm - 
13. listopadu 2015
11:35

Nejméně osm těl mrtvých dětí nalezla ve čtvrtek německá policie v domě v bavorském Wallenfelsu nedaleko českých hranic, jen hodinu jízdy od Chebu. S odvoláním na policii o tom informovala agentura DPA. Pitva kvůli zjištění příčiny úmrtí by měla proběhnout začátkem příštího týdne..

Mrtvolky nejméně osmi dětí byly nalezeny v domě ve třítisícovém Wallenfelsu, který leží asi 50 kilometrů západně od Aše. V krabicích v jedné z místností je našla podnájemkyně, která v domě žila. Ta ihned povolala policisty a lékaře. Tělíčka byla v částečném stádiu rozkladu a policisté si zatím nejsou jisti, kolik jich bylo. Zatím se hovoří o sedmi.

Podle informací německého deníku Bild v domě bydlela Andrea G. (45) s rodinou. Prodavačka z povolání tu žila 18 let se svým manželem a jejich třemi dětmi (12 až 13 let). Podle některých informací by měla mít další dvě děti z předchozích vztahů. Zdroj deníku prozradil, že žena byla často těhotná. Těhotenství se nejspíš snažila maskovat před okolím. "Jednou řekla, že už byla na čtyřech potratech," cituje svědka Bild.

Sousedé tomu nemohou uvěřit. Podle nich byla žena velmi přátelská a ochotná a o své děti se starala s láskou. Z domu se prý odstěhovala v září, údajně po násilné hádce s manželem. Manžel prý často pil a pak v opilosti veřejně prohlašoval, že mají v domě schované mrtvé děti. Slyšela ho i podnájemkyně Diana W., která ho začala podezírat a následně prohledala několik místností. V bývalé sauně, která sloužila jako sklad, pak našla částečně rozložená tělíčka zabalená do ručníků a tašek.

Příčinu úmrtí mají určit pitvy, které se uskuteční nejspíš až na začátku příštího týdne. Zatím není jasné ani to, jak dlouho jsou děti po smrti. Kriminalisté také intenzivně pátrají po ženě, která se odstěhovala a je nejspíš jejich matkou.


 

Rumprecht ( 13. listopadu 2015 12:31 )

Nedaleko Chebu v Německu!!! Idioti stále v redakcích nevymřeli.

jasnovidec01 ( 13. listopadu 2015 12:06 )

to si jen prostitutky odložily nepotřebné závaží,stejně by je nikdo nechtěl,s fakanem se těško dělá prostituce

realistaii ( 13. listopadu 2015 11:57 )

zločiny kapitalismu zažíváme každý den, masakr dětí zrůdnými kapitalisty 24.3.1999 Nato přepadlo Srbsko,16.3 1968 fašismus Usa vyhladil vesnici Mylai 4.5 1970 americká fašistická vláda postřílela děti z kentské univerzity v Ohiu ,protože měly transparenty proti genocidě 2 000 000 civilistů v kambodži kobercovým bombardováím https://www.youtube.com/watch?v=FakLUusNlXc Allison Krause ,William Shroeder ,Jeffrey Miller ,Sandra Sheuer studentské oběti odporného fašistického režimu USA nasepravo:Kdo na světě v současné době diktuje státům, co mají dělat, jaké sankce mají zavést, nabízí vojenské operace, dodávky ... ? podle statistiky UNICEF je 50 000 000 nezletilých dětí na světě je vykořisťováno ,znásilňováno a prodáváno. i to jsou oběti kapitalismu hyenismus kapitalismus = diktatura bohatých šmejdů : stávající ekonomický systém, jenže.. generuje 18 milionů mrtvol ročně jak na běžícím pásu http://www.novarepublika.cz/2015/05/jak-muzeme-zit-ve-svete-kde.-kazdy-rok.html 18 milionů obětí kapitalismu ročně to je 18 krát 100 = 180 milionů pouze od roku 1915 ---------------------------------------------------------------------------------------------

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání