Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zabiják koní trpí zoofilií a sadismem: Chtěl s nimi souložit, přinesl si lubrikant

Autor: ČTK ljš - 
10. listopadu 2015
12:22

Trpí zoofilií a sexuálním sadismem! Soud v České Lípě se začal zabývat dalšími dvěma případy týrání koní na Českolipsku. Obžalovaný Michal Medek (24) byl nedávno za podobný čin, zatím nepravomocně, odsouzen k podmíněnému trestu.

Podle psychiatra a sexuologa Ondřeje Tomana trpí Medek sexuální deviací, konkrétně zoofilií a sadismem. Jeho pobyt na svobodě bez léčby považuje za nebezpečný. Navrhuje ústavní léčbu. Podle psychologa Petra Weisse netrpí Medek žádnou duševní poruchou, má IQ v pásu podprůměru a jednoduchou osobnost. Jeho vývoj ovlivnila citová deprivace z dětství, matka byla alkoholička a později byl umístěn v dětském domově.

Medek je stíhaný vazebně. U soudu svých činů litoval a ke všem se přiznal. V polovině července v Provodíně si prý chtěl dvě klisny jen pohladit. Bránily se tomu, proto je v přístřešku přivázal. Lano jim dal kolem krku, oběma se ho ale podařilo přetrhnout. Medek uvedl, že jim nechtěl ublížit. Jejich majitelka dnes u soudu řekla, že jedna klisna byla bez následků a druhá měla hodně utaženou smyčku s třemi uzly pod krkem. „Měla velký otok na krku, tak za tři čtyři hodiny by se udusila,“ uvedla.

Na místě našla i nějaký lubrikační gel. K sexuálnímu motivu se ale obžalovaný přiznal jen v dalším případě, kdy o dva dny později v Janovicích nalákal na kukuřici osmiletou klisnu. Jeden konec lana jí poté uvázal kolem krku a druhý ke stromu. Navíc jí svázal zadní i přední nohy a ty pak ještě provázal mezi sebou. „Byla precizně svázaná. Věděl, co dělá,“ řekl majitel utýraného poníka. Medek u soudu jen uvedl, že klisně nohy svázal, aby se rychleji udusila. Více se k tomu nevyjádřil. Při výslechu na policii řekl, že se chvíli díval a pak si šel sednout do roští. „Ze začátku se mi líbilo, pak už ne,“uvedl. Mrtvému poníkovi nakonec namazal anální otvor opalovacím krémem, soulož se zvířetem ale nevykonal.

Medek před soudem stanul už v září za brutální utýrání koně z konce května letošního roku. Tehdy se v noci s lanem, nožem a košíkem plným sušených rohlíků vydal na pastvinu v Kravařích. Rohlíky k sobě koně přilákal. Když ho chytil, uvázal mu kolem krku smyčku, která ho rdousila, a pak mu podřízl hrdlo. V době, kdy ve zvířeti ještě pulsovalo srdce, mu vrazil do řitního otvoru kůl, stahoval z něj kůži a odřezával maso. Odnesl si asi čtyři kilogramy svaloviny.

Za nyní projednávané přečiny týrání mu hrozí tři roky vězení, trest ale může být vyšší. Obžalován je i za krádež, kde je sazba až pět let. Líčení samosoudkyně odročila na leden, kdy by měl zaznít rozsudek.

Mirula ( 31. března 2018 12:59 )

Ježíš, to je odporný hovado. Takový dobytek okamžitě "utratit".To není člověk ale zrůda a nemá právo šlapat po zemi((((

realistaii ( 11. listopadu 2015 01:33 )

studentské volby 97% studentů volí pravici , takže ten 24 letý pán je pravicový deviant zoofil tak jako havloidní pedofilní putní historik, je to výsledek puče 1989 , další mladí umučili brutálně bezdomovce, další vyhodil holku z okna donesl ji zpátky do druhého patra a tam ji uškrtili , demokrati háží děti do popelnic, to nejsou náhody to jsou výsledku puče zla 1989 ,kapitalističtí výrostci , vrazi , narkomani, zločinci,

Toma?_Potyka ( 10. listopadu 2015 21:01 )

 K čemu je tohle vůbec dobré?

charles009 ( 10. listopadu 2015 21:01 )

vsichni mate pravdu....ale napsat ZAVRAZDIL kone je hloupost

naidka ( 10. listopadu 2015 20:26 )

Od pohledu kretén takový nemá mezi lidmi ani zvířaty co pohledávat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání