Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Řidič v Klatovech srazil chodce a začal ujíždět: Auto převrátil v parku na střechu

Autor: ljš - 
23. října 2015
13:29

V autě měl ženu a dítě, přesto jel jako šílenec. Pětačtyřicetiletý řidič v Klatovech nejprve najel do chodce, pak začal od nehody ujíždět. Nezvládl ale řízení a auto převrátil na střechu.

K nehodě došlo ve čtvrtek v 16:20 hodin v centru Klatov. Pětačtyřicetiletý řidič osobního vozidla značky Audi jel směrem od náměstí Míru do ulice Pražská a dále na parkoviště u tamního hotelu.

„Zde z dosud nezjištěných příčin vjel do protisměru, kde se střetl se sedmatřicetiletým chodcem, který stál vedle svého vozidla a který byl po nárazu odražen vlevo. Řidič místo aby na místě dopravní nehody zastavil, pokračoval velkou rychlostí pryč. Vjel na obrubník, dále narazil do betonové podezdívky a poté se vozidlo převrátilo na střechu,“ popsala nehodu policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Chodec, řidič i jeho spolujedoucí žena a nezletilé dítě skončili se zraněními v nemocnici. Dechová zkouška ukázala, že řidič nebyl pod vlivem alkoholu. Škoda byla vyčíslena na 125 tisíc korun.

tochadda ( 23. října 2015 14:10 )

Sakra to ta karma pracovala rychle....doufám,že dali kluky k sobě na jeden pokoj ... toho pana řidiče bych navíc dal léčit z nemoci zvané auditida....plus zaplatit všechny léčebné výlohy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání